Ο Χρήστος Μάστορας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο, μετά την απομάκρυνσή του από τη συναυλία της Μαρινέλλας. Ο τραγουδιστής, όπως έγινε γνωστό, δεν εμφανίστηκε στη γενική πρόβα, επικαλούμενος θέμα υγείας, ενώ δημοσιεύματα θέλουν τη σπουδαία ερμηνεύτρια να δυσανασχετεί με τη στάση του.

Σύμφωνα με την Αφροδίτη Γραμμέλη, είχε προηγηθεί της γενικής πρόβας του Ηρωδείου, μία πρόβα που συνέβησαν πολλά τεχνικά λάθη. «Είχε σαστίσει η Μαρινέλλα με το γεγονός ότι ο Χρήστος Μάστορας έκανε λάθη, ξεχνώντας στίχους, τη στιγμή που ίδια όπως μου είπαν οι συνεργάτες της, ερμηνεύει τα ίδια τραγούδια εδώ και πολλές δεκαετίες, επιμένει να κάνει πρόβες. Αυτή η εικόνα σύμφωνα με τη Μαρινέλλα ήταν μία εικόνα που χρειαζόταν πολλές πρόβες για να βελτιωθεί. Της υποσχέθηκε ο Χρήστος Μάστορας ότι την επόμενη ημέρα θα ήταν όλα καλύτερα, ίσως επειδή ο ίδιος δεν ήταν πολύ καλά. Την επόμενη ημέρα ο Χρήστος Μάστορας δεν εμφανίστηκε στην πρόβα και με καθυστέρηση εστάλη ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό του μαέστρο με το οποίο ενημέρωνε ότι είναι ασθενής» μετέφερε η δημοσιογράφος στον αέρα.

Στο «Πρωινό» προβλήθηκε και το sms που έστειλε ο Χρήστος Μάστορας στον μαέστρο της συναυλίας. «Δεν είμαι καλά, είμαι άρρωστος, δεν μπορώ να έρθω» έγραφε το μήνυμα.

Περισσότερα Εδω