Το Σπίτι του Ηθοποιού καταγγέλλει η ηθοποιός Μαρίνα Νικολαΐδου για έξωση μετά από εννέα χρόνια παραμονής της εκεί.

Η Μαρίνα Νικολαΐδου, η οποία είχε αναλάβει διάφορες εργασίες στο Σπίτι του Ηθοποιού, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 22/10 στην εκπομπή Super Κατερίνα και εξήγησε πώς έχουν τα πράγματα από τη δική της πλευρά. Όπως είπε, όλα ξεκίνησαν το 2020, όταν λόγω του ότι ήταν ανεμβολίαστη της δόθηκε ένα εξώδικο προκειμένου να φύγει από τη δομή. Δυο χρόνια αργότερα έγινε ένα δικαστήριο, το οποίο η ηθοποιός κέρδισε…

Η Μαρίνα Νικολαΐδου, μάλιστα, είπε πως βρισκόταν πάντα δίπλα στην Άννα Φόνσου και τη βοηθούσε σε οτιδήποτε εκείνη χρειαζόταν. Κάποια στιγμή οι δυο γυναίκες ήρθαν σε ρήξη λόγω μιας γάτας που φρόντιζε εκείνη, ενώ αργότερα η Άννα Φόνσου της ζήτησε να παραιτηθεί από τις αρμοδιότητες που έχει αναλάβει και να αποχωρήσει από το σπίτι. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, η Μαρίνα Νικολαΐδου έχει αποχωρήσει από το «Σπίτι του Ηθοποιού» και φιλοξενείται σε φίλους της.

«Το θέμα ξεκίνησε από το 2020. Ήμουν ανεμβολίαστη και μου δόθηκε ένα εξώδικο, κέρδισα το δικαστήριο τον Φεβρουάριο του ’22. Η κυρία Φόνσου έκανε ένσταση για να πάμε στο Εφετείο και η υπόθεση θα εξεταζόταν τον Ιούνιο του ’22. Μετά εκείνη παραιτήθηκε από την υπόθεση. Ήμουν το δεξί της χέρι, έκανα παρασκευή καφέ, ήμουν υπεύθυνη για τον καθαρισμό, για τις παρουσιάσεις και τις ξεναγήσεις», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Νικολαΐδου.

«Μου ήρθε και φέτος ένα εξώδικο, ενώ πήγαιναν καλά τα πράγματα. Επειδή δεν αγαπάει εκείνη τα ζώα και πολλές φορές φιλοξενούμε κάποιες αδέσποτες γάτες από τον πεζόδρομο, μου είπε να φύγει η γάτα και να φύγω κι εγώ. Μου ζήτησε και να παραιτηθώ», συμπλήρωσε.

«Η Άννα ξέρει ότι δεν έχω πού να μείνω. Το περιβάλλον της είναι τελείως αρνητικό, της αρέσει να έχει μία αυλή. Υπάρχουν ηθοποιοί στο «Σπίτι του Ηθοποιού» που μένουν περισσότερα χρόνια εκεί από εμένα, δεν χρειάζεται να πούμε ονόματα», επισημαίνει η Μαρίνα Νικολαΐδου.

Η εκπομπή επικοινώνησε με τον φιλοξενούμενο της δομής, Πάντη Κούση. «Η Μαρίνα Νικολαΐδου έμεινε περισσότερα χρόνια από αυτά που λέει το καταστατικό, δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα, βρίζει την κυρία Φόνσου, το Σπίτι του ηθοποιού που υποτίθεται τη φιλοξενεί. Τις δουλειές τις κάνει, γιατί θέλει, δεν την υποχρεώνει κανείς. Έπαιρνε φαγητά και τα έκρυβε, έκρυβε κάποια ρούχα. Να μην πω τη λέξη έκλεβε, έχουν χαθεί πάρα πολλά ρούχα…

Έλεγε πολλά ψέματα. Έλεγε ότι δεν έχει κάπου να μείνει. Εγώ ξέρω πολύ καλά ότι έχει δικό της σπίτι στο Κιλκίς, έχει μια κόρη πάνω από 40 χρονών που την παράτησε όταν ήταν μικρή, αυτά γιατί δε τα λέει;…» είπε ο Πάντης Κούσης.

Η Μαρίνα Νικολαΐδου αρνήθηκε κάθε κατηγορία του Πάντη Κούση ενώ δε θέλησε να πει το παραμικρό για την κόρη της, η οποία, όπως είπε, δεν ξέρει που βρίσκεται καθώς δεν έχουν επαφή.

Περισσότερα Εδω