Ανακοίνωση μετά την προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου για την επιμέλεια των παιδιών του με την Όλγα Κεφαλογιάννη εξέδωσε ο Μίνως Μάτσας

Η ανακοίνωση του Μίνου Μάτσα αναφέρει:

«Εκδόθηκε σήμερα στο πλαίσιο προσωρινής διαταγής, η απόφαση επί των δυο αντίθετων αιτημάτων ρύθμισης της επιμέλειας των τέκνων της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνου Μάτσα.

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της Όλγας Κεφαλογιάννη για αποκλειστική επιμέλεια των τέκνων τους και ανέθεσε σε αμφότερους τους γονείς τη συνεπιμέλειά τους.

Τα ασφαλιστικά μετρά και των δύο πλευρών θα εκδικαστούν τον Φεβρουάριο του 2025, και γι’ αυτό η απόφαση ρυθμίζει και μερικά καθημερινά θέματα».

Τι αναφέρεται στην προσωρινή διαταγή για την επιμέλεια των παιδιών τους, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE:

Δέχεται εν μέρει τα αιτήματα χορήγησης προσωρινής διαταγής

Διατάσσει τη μετοίκηση του Μίνου Μάτσα από τη μέχρι σήμερα συζυγική εστία εντός τριών ημερών

Παραχωρεί τη χρήση της ως άνω συζυγικής κατοικίας αποκλειστικά στην Όλγα Κεφαλογιάννη

Αναθέτει προσωρινά μέχρι τη συζήτηση ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και των δύο αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων και υπό τον όρο συζήτησης αυτόν κατά την οριζόμενη δικάσιμο, την άσκηση της επιμέλειας των ανήλικων τέκνων των διαδίκων σε αμφότερους τους γονείς τους εκτός του δικαιώματος καθορισμού του τόπου κατοικίας τους, το οποίο ανατίθεται προσωρινά στη μητέρα τους και ορίζεται ότι τα τέκνα θα διαμένουν προσωρινά μαζί εντός της πρώην συζυγικής κατοικίας

Περισσότερα Εδω