Με αφορμή τη συνεργασία του με τον Πέτρο Ίμβριο και τον Γιώργο Δασκουλίδη, ο Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στην Κατερίνα Νινιού.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε για όσα τον ενοχλούν στους θεατές των θεατρικών παραστάσεων αλλά και για μια συγκινητική ιστορία που βίωσε με τυφλή κοπέλα που πήγε να τον δει στο θέατρο.

«Κάτι που μπορεί να κάνει κάποιος στο θέατρο και να με εκνευρίσει είναι να τρώει γαριδάκια και πατατάκια, και να μιλάει. Έχω σταματήσει παράσταση για να κάνω παρατήρηση» είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

«Πέρυσι σε μια παράσταση μου είπε ο παραγωγός ότι θέλει να με δει ένα κοριτσάκι. Πήγα στην άκρη, ήταν η Δεσποινούλα, θυμάμαι το όνομά της, με ένα καρέ μαλλάκι, είχε το μπαστουνάκι της και μου λέει, “¨κύριε Γιώργο με εσένα κοιμάμαι και με σένα ξυπνάω”, και ήθελα να μου πιάσει το πρόσωπο για να καταλάβει πως είμαι.

Συγκινήθηκα, και τώρα που το θυμάμαι συγκινούμαι. Αυτό δεν είναι αγάπη μεγάλη;» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Γιαννόπουλος για την ιστορία με την τυφλή κοπέλα που πήγε να τον δει στο θέατρο.

Περισσότερα Εδω