Μοιράσου το αρθρο!

Η Novibet αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της ΠΑΕ Βόλος για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στο ξενοδοχείο Ξενία, παρόντος του προέδρου της κυανέρυθρης ΠΑΕ, Αχιλλέα Μπέου, και του chief marketing officer της στοιχηματικής εταιρείας, κ. Χριστόφορου Μποζατζίδη.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Στη δική του τοποθέτηση ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο λόγος που μία σοβαρή εταιρεία, όπως η Novibet, επέλεξε να είναι μεγάλος χορηγός του Βόλου είναι η σοβαρή δουλειά που γίνεται στην ομάδα, η οποία βελτιώνεται συνεχώς αγωνιστικά και βαθμολογικά και καταφέρνει έτσι να προσελκύει σπουδαίους χορηγούς από την ελληνική και τη διεθνή αγορά.

Παράλληλα, ο κ. Μπέος στάθηκε ιδιαίτερα στις δράσεις που θα αναπτύξει η Novibet και στην κοινωνία του Βόλου, κάτι, που όπως τόνισε, τον ενδιαφέρει, καθώς έχει τον διπλό ρόλο του και του δημάρχου και του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος.

Από τη μεριά του ο κ. Μποζατζίδης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η πορεία του Βόλου τα τελευταία χρόνια είναι συνεχόμενα ανοδική. Γι’ αυτό επιλέξαμε να συστρατευτούμε με την ΠΑΕ Βόλος, που είναι μία ομάδα κόσμημα για τη Θεσσαλία. Μοιραζόμαστε ίδιες αξίες με την ΠΑΕ Βόλος και θέλουμε να προσελκύσουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.

Η Novibet είναι αρωγός σ’ αυτήν την προσπάθεια. Στηρίζει τον αθλητισμό κι όχι μόνο. Υλοποιεί και ένα μεγάλο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τα τελευταία χρόνια με το όνομα Giant Heart, με το οποίο ανακαινίζουμε αθλητικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα και είμαστε δίπλα στις τοπικές κοινωνίες. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και στον Βόλο. Δεν είμαστε εδώ μόνο ως χορηγοί της ομάδας, αλλά θέλουμε να υλοποιήσουμε και δράσεις στην τοπική κοινωνία. Ξεκινήσαμε με μία δωρεά στο Ορφανοτροφείο του Βόλου, μία σημαντική ενέργεια στο πλαίσιο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, που διεξήχθη στον Βόλο».

Στη συνέχεια τρεις παίκτες του Βόλου, ο αρχηγός Τάσος Τσοκάνης, ο τερματοφύλακας Συμεών Παπαδόπουλος και ο νεαρός μέσος Σαράντης Τσελεμπάκης φωτογραφήθηκαν με τις νέες φανέλες, στις οποίες εικονίζεται στο μπροστινό μέρος το λογότυπο της Novibet.

 

Ο Αχιλλέας Μπέος χάρισε στον κ. Μποζατζίδη μία φανέλα του Βόλου, που έχει πλέον κεντρικό χορηγό τη Novibet
Ο Αχιλλέας Μπέος κατά την τοποθέτησή του
Ο κ. Χριστόφορος Μποζατζίδης

Περισσότερα Εδω