Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς της Λαμίας με την ΑΕΛ (0-0) με το οποίο έπεσε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής των πλέι-άουτ της Super League.

Στο 23’ ο Μαρτίνεθ σούταρε, όμως ο Νάγκι με καταπληκτική επέμβαση κράτησε το «μηδέν» στην εστία του.

Στο 31’ ο Ντέλετιτς με φάουλ από τα 30 μέτρα, έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκαριών του Νάγκι και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί της ΑΕΛ.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντέλετιτς έπιασε γυριστό σουτ στην κίνηση, όμως ο Νάγκι απέκρουσε, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί δοκάρι και κόρνερ. Στο 70’ ο Ντέλετιτς βρήκε αυτή τη φορά δίκτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Στο 84’ ο Επασί απέκρουσε την κεφαλιά του Τσόσιτς στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Καραμάνος, Μπεχαράνο – Νικολιάς, Μαξιμένκο, Κολομπίνο, Μιλοσάβλιεβιτς, Ζίζιτς

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Βύντρα, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Τζανδάρης, Μπιάρνασον (21’ λ.τρ. Ρόμανιτς), Μπεχαράνο, Μαρτίνεθ, Ντέλετιτς (89’ Βασιλακάκης), Καραμάνος.

ΑΕΛ (Τζιαλούκα Φέστα): Νάγκι, Μπέρτος (88’ Καρανίκας), Τσόσιτς, Μαξιμένκο, Γιακιμόφσκι, Κολομπίνο (61’ Μιλοσάβλιεβιτς), Στίφλερ (72’ Πινακάς), Νικολιάς (46’ Μπεν-Χατίρα), Ακούνια, Μουκαντζό (46’ Ζίζιτς), Ντουρμισάι.

Περισσότερα Εδω