Παρουσία του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χρήστου Κέλλα, πλήθους ακόμη επωνύμων αλλά και κόσμου, πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο τα εγκαίνια της νέας γραμμής παραγωγής του Ομίλου Alfa Wood Group στις εγκαταστάσεις του στην Βιομηχανική Περιοχή της Λάρισας.

Πρόκειται για μία μεγάλη επένδυση σε τεχνολογικό εξοπλισμό που θα οδηγήσει τον όμιλο σε νέες αγορές με υψηλούς στόχους. Η γραμμή παραγωγής που εγκαινιάστηκε αφορά στην παραγωγή πάνελ μελαμίνης αιχμής (Synchro) σε κτιριακή επέκταση 3.000 m2, ενώ το σύνολο αυτής της επένδυσης έφτασε τα 5,7 εκατ. ευρώ. Η νέα γραμμή παραγωγής (Synchro) ενσωματώνει την προηγμένη τεχνολογία ΕIR Technology (Embossed In Register), προσδίδοντας στις διακοσμητικές επιφάνειες μία αυθεντική όψη και αίσθηση φυσικού ξύλου, καθώς το ανάγλυφο ακολουθεί τα νερά της επιφάνειας του ξύλου.

Θα ακολουθήσει και δεύτερη γραμμή η οποία θα αφορά την παραγωγή πάνελ με επίστρωση Pet, σε κτιριακή έκταση 2.000m2, με το σύνολο της επένδυσης να φτάνει τα 2,3 εκατ. ευρώ. Επιπλέον η εταιρεία εξασφάλισε για τις ανάγκες της βιομηχανικής της παραγωγής άλλα 6.000 m2 αποθηκευτικής δυνατότητας υπαίθριων αναγκών του ομίλου. Συνολικά δηλαδή 11.000 m2 νέες κτιριακές εγκαταστάσεις για τις νέες επενδύσεις.

Τα κυβερνητικά στελέχη υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του ομίλου κ. Αντώνης Αδαμόπουλος, όπως και οι κ.κ. Χρήστος και Στέλιος Αγοραστός καθώς και η νεότερη γενιά κ.κ. Γιώργος και Βασίλης Αδαμόπουλος.

Με τα καλύτερα λόγια για τον όμιλο Alfa Wood αλλά και για τον κ. Αντώνη Αδαμόπουλο τον οποίο και χαρακτήρισε «ευφυία», μίλησε ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνης Γεωργιάδης, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «εσείς οι εργαζόμενοι της εργαζόμενοι της Alfa Wood γνωρίζετε πως μιλάμε για έναν δαιμόνιο άνθρωπο, ο οποίος όμως είναι μία χρυσή καρδιά. Από την πρώτη ημέρα ταίριαξαν τα χνώτα μας στο 100%. Έχουμε γίνει φίλοι, όμως πέραν της φιλίας, τα τέσσερα χρόνια που είχα την τιμή να είμαι Υπουργός Ανάπτυξης της χώρας, κάναμε και πάρα πολλά πράγματα μαζί. Ένα από αυτά ήταν η προσπάθεια να ξεκινήσει η γραμμή παραγωγής που σήμερα εγκαινιάζουμε».

Δείτε όλη την ομιλία του κ. Γεωργιάδη:

Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος, ενώ παρέστησαν επίσης οι βουλευτές κ.κ. Χρήστος Καπετάνος, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Βασίλης Κόκκαλης και Ευαγγελία Λιακούλη, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, η Χωρική Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Μαρία Γαλλιού, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος, ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα κ. Δημήτρης Τσέτσιλας, ο πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός κ.α.

Δείτε φωτογραφίες:






  




newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω