Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την αποχή της από την τηλεόραση, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει καμία αισθητική επέμβαση στο πρόσωπό της.  

«Πρέπει να ρωτήσεις τους παραγωγούς γιατί δεν είμαι στην τηλεόραση, όχι εμένα. Δεν υπάρχουν ρόλοι για γυναίκες ηθοποιούς από ηλικία 45-60 ετών» ανέφερε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για ποιον λόγο λέει την ηλικία της…

«Κακό είναι να πω την ηλικία μου; Αν με ρωτήσει κάποιος πόσο χρονών είμαι, του απαντώ. Δεν το θεωρώ αγένεια να με ρωτάει κάποιος για την ηλικία μου. Για εμένα η ηλικία είναι ένας αριθμός και όχι κάτι παραπάνω» πρόσθεσε.

«Πώς γίνεται να μοιάζεις με 45 ενώ είσαι 56; Τι κάνεις δηλαδή;» ήταν η ερώτηση που ακολούθησε, με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου να ξεκαθαρίζει: «Λίφτινγκ δεν έχω κάνει πάντως, όχι».

Στη συνέχεια, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου εξήγησε: «Προσέχω τη διατροφή μου, γιατί το σώμα του ηθοποιού είναι εργαλείο ούτως ή άλλως. Κάνω γιόγκα πάρα πολλά χρόνια και θεωρώ ότι είναι η καλύτερη εκγύμναση για όλους μας».

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Περισσότερα Εδω