«Ράγισαν» οι καρδιές όσων παρευρέθηκαν σήμερα το απόγευμα του Σαββάτου στη συναυλία – μνημόσυνο που διοργάνωσε η χορωδία του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την τραγωδία στα Τέμπη.

Στη συναυλία παρευρέθηκε πλήθος Λαρισαίων, αλλά και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Θανάσης Μαμάκος για να τιμήσουν τη μνήμη των 57 αδικοχαμένων ψυχών.

«Η χορωδία του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών αποφάσισε να κάνει μια συναυλία-μνημόσυνο για τα θύματα των Τεμπών. Είμαστε σιδηροδρομικοί υπάλληλοι και συνταξιούχοι και κάνουμε αυτή την εκδήλωση, που κάναμε και πέρυσι στις 40 ημέρες. Θα την κάνουμε πάντα για να θυμίζουμε στους συνανθρώπους και στους ιθύνοντες ότι χάθηκαν άδικα 57 ψυχές και θέλουμε να αποδοθεί η δικαιοσύνη που αναλογεί στον καθένα. Επίσης από τη μεριά μας θα συνεχίσουμε το έργο μας αυτό και θα προσέχουμε τους γονείς τα παιδιά, τους συγγενείς τους, θα είμαστε κοντά τους», δήλωσε ο Πρόεδρος είναι του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών, κ. Στάθης Κολλύρης.

Τη συναυλία διηύθυνε ο Αιμίλιος Γιαννακόπουλος, ενώ είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό.

Δείτε βίντεο:

 

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω