«Τα αιτήματά σας είναι δίκαια και είμαστε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό σας. Έτσι θα είμαστε μέχρι τέλος, γιατί ο αγώνας έχει συνέχεια. Η Κυβέρνηση εμφανίζεται στρυμωγμένη, γιατί εσείς την έχετε στριμώξει με τα μπλόκα σας και την ενότητά σας σε όλη την Ελλάδα». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων κατά την ομιλία του ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ από το μπλόκο Πλατυκάμπου, όπου βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Όπως υπογράμμισε «τα μέτρα είναι κοροϊδία, δεν καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες, το σύνολο των αιτημάτων των αγροτών… Δεν ακούμε τα διάφορα παραμύθια πως δεν έχει αντοχές η οικονομία και δεν υπάρχουν χρήματα».

Ο γενικός γραμματέας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα προβλήματα μετά τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου. «Ακόμη οι αποζημιώσεις είναι ανεπαρκείς, ακόμη αντιπλημμυρικά έργα ή αποκαταστάσεις σπιτιών δεν έχουν γίνει. Υπάρχουν ανοιχτές πληγές εδώ στο νομό Λάρισας. Εμείς κρατάμε μικρό καλάθι για τα περίφημα σχέδια περί ανασυγκρότησης» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για το ενδεχόμενο των αγροτών να κινηθούν προς την πρωτεύουσα, τους ξεκαθάρισε πως «θα έχετε ένα μεγάλο κίνημα υποστήριξης κι από άλλους ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με την αγροτική παραγωγή». «Ενωμένοι χέρι-χέρι πρέπει να προχωρήσουμε και να ασκήσουμε πιέσεις για να δοθούν ανάσες ανακούφισης, να φτιαχτούν έργα και ειδικά εδώ στην Κάρλα. Πρέπει να υπάρξουν άμεσα μέτρα με χρονοδιάγραμμα» συμπλήρωσε.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω