Η ενημέρωση οικονομολόγων, λογιστών, αναλυτών, μελετητών και φοιτητών οικονομικών σχολών γύρω από το πώς να μετατρέψουν εφαρμογές παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης σε προσωπικούς βοηθούς, αναλυτές, αξιολογητές και συγγραφείς, αποτέλεσε το επίκεντρο της εκδήλωσης με θέμα «Οικονομική επιστήμη και Λογιστική: Η πρόκληση και οι ευκαιρίες της Τεχνητής Νοημοσύνης», που διοργάνωσαν σήμερα, το απόγευμα της Πέμπτης το Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, σε συνεργασία με το Hellenic American College/Hellenic American University, σε γνωστό ξενοδοχείο της Λάρισας.

«Η σημερινή εκδήλωση έχει στόχο να δείξει στους οικονομολόγους την τεχνητή νοημοσύνη. Η τεχνητή νοημοσύνη είναι ένα σύγχρονο εργαλείο, το οποίο θα δώσει μάλλον υεπααξια στην εργασία και για αυτό τον λόγο καλέσαμε τους ειδικούς να μας δείξουν πώς, τι και γιατί πρέπει να χρησιμοποιούμε, να θα πρέπει να χρησιμοποιούμε την τεχνητή νοημοσύνη και τι επιπτώσεις θα έχει αυτό για τους οικονομολόγους», δήλωσε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας κ. Ηλίας Κοτσιμπογεώργος.

Εισηγητής ήταν ο Δρ. Δημήτρης Τολιάς, Κοσμήτορας Ψηφιακής Μάθησης και Εκπαιδευτικής Καινοτομίας του Hellenic American University, ενώ με το πέρας της εκδήλωσης, δόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω