Σχετικά με τα έργα ανακατασκευής στην οδό Άνθιμου Γαζή ενημέρωσε σήμερα το πρωί της Πέμπτης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρασίνου, κ. Χρήστος Τερζούδης, έργα τα οποία ξεκίνησαν νωρίτερα μέσα στη μέρα και τα οποία εξυπηρετούν τέσσερις ζώνες κυκλοφορίας στο εν λόγω σημείο του κέντρου της πόλης.

«Βρισκόμαστε στην οδό Άνθιμου Γαζή, όπου έχει ξεκινήσει το έργο της ανακατασκευής του δρόμου. Το έργο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης, είναι προϋπολογισμού 2.940.000 ευρώ και περιλαμβάνει την πλήρη ανακατασκευή του δρόμου από την Κενταύρων, από την πλατεία Εβραίων και φτάνει μέχρι την Ηρώων Πολυτεχνείου. Επιπλέον γίνεται και ανακατασκευή της οδού Ηπείρου, από την Ανθίμου Γαζή μέχρι το πάρκο του Αγίου Αντωνίου».

Όπως τόνισε ο κ. Τερζούδης πρόκειται για μια παρέμβαση στο κέντρο της πόλης που σκοπό έχει να εξυπηρετήσει τέσσερις ζώνες, των πεζών, του πεζόδρομου, του ποδηλατόδρομου διπλής κυκλοφορίας που θα δημιουργηθεί, καθώς και των αυτοκινήτων.

«Η Ανθίμου Γαζή δεν θα κλείσει», τόνισε ο κ. Τερζούδης. «Θα υπάρχει πάντα εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας, όπως και τώρα υπάρχει πλήρης ροή και σιγά σιγά θα προχωρήσουμε. Το έχουμε σχεδιάσει πολύ προσεκτικά και σκοπός είναι να δημιουργήσουμε τη μικρότερη δυνατή όχληση και τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία για τους κατοίκους».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από τα έργα:

Ζωή Μπουρουτζή – Φωτό/βίντεο: οnlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω