Σε μία όμορφη τελετή την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε κοινή πανηγυρική συνεστίαση, του Ροταριανού ομίλου Βόλου και του Ροταριανού Ομίλου Αργώ στο ξενοδοχείο Park, για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του Ροταριανού ομίλου ΑΡΓΩ Κώστας Καραγιάννης και Απόστολος Δαλιάνης .

Κοινή πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Βόλου και του Ροταριανού Ομίλου Αργώ

Στη συνεστίαση, τα μέλη των δύο ομίλων και φίλοι, είχαν την τιμή να υποδεχθούν και να απολαύσουν την ομιλία του κ. Βασίλη Καραΐσκου Υποστρατήγου Ε.Α της Ελληνικής Αστυνομίας, με θέμα: «Ο ρόλος της Ελληνικής Χωροφυλακής και της Αστυνομίας πόλεων κατά την διάρκεια της εποποιίας της 28ης Οκτωβρίου 1940».

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η επίσημη εισδοχή στην ροταριανή οικογένεια ενός νέου μέλους. Μία προσωπικότητα με διάθεση για προσφορά στη Βολιώτικη κοινωνία όπως αποδεικνύει το έργο του μέχρι σήμερα. Ένας άνθρωπος με αρχές, αξίες και όραμα, έννοιες που πρεσβεύουν όλα τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Βόλου , με στόχο να συμμετέχουν ενεργά και να συνδράμουν στις δράσεις και πρωτοβουλίες. Το νέο μέλος που έγινε αποδεκτό από τον Ροτ. Πρόεδρο Νίκο Αγγελέτο και τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Βόλου είναι ο κ. Άγγελος Κωνσταντέλιας. Ο Πρόεδρος αφού καλωσόρισε το 14ο νέο μέλος από την αρχή της φετινής Ροταριανής χρονιάς, εξέφρασε την πεποίθηση, ότι ο Ροταριανός Όμιλος Βόλου θα συνεχίσει να ενισχύεται με νέους ανθρώπους, με ευαισθησία και διάθεση για προσφορά, που ασπάζονται τις διαχρονικές αξίες του Ομίλου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η κ. Ελένη Τσιμά σύζυγος του αείμνηστου Μέγα Ευεργέτη Ροταριανού Χαράλαμπου Τσιμά .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Περισσότερα Εδω

//platform.twitter.com/widgets.js(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω