Σε λειτουργία μπήκαν και πάλι το βράδυ της Παρασκευής 4 Φεβρουαρίου τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Ένα από τα νυχτερινά σχήματα που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και επανήλθαν μετά το άνοιγμα των μαγαζιών ξανά είναι αυτό του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Ελένη Φουρέιρα.

Οι επώνυμοι που διασκέδασαν το πρώτο διήμερο λειτουργίας του νυχτερινού κέντρου, μετά την επανέναρξη των εμφανίσεων ήταν αρκετοί. Το βράδυ της Παρασκευής ο Αντώνης Ρέμος με την παρέα του διασκέδασαν στο TEATRO, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τον καλησπερίζει με τα πιο θερμά λόγια ενώ το βράδυ του Σαββάτου η παρουσιάστρια του Alpha, Κατερίνα Καινούργιου διασκέδασε στον ίδιο χώρο με την παρέα της , απολαμβάνοντας τις επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ελένης Φουρέιρα.

Μια άρτια παραγωγή, βασισμένη σε πρότυπα της διεθνούς μουσικής σκηνής , με εντυπωσιακά σκηνικά , σύγχρονη αισθητική και προσεγμένη φιλοξενία που απ’ το πρώτο βράδυ έγινε talk of the town σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης κοινού. Ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια , ρυθμό &  επιτυχίες απ’ την προσωπική τους δισκογραφία και όχι μόνο.

Μαζί τους το new entry πρόσωπο της Ελληνικής Δισκογραφίας , ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος Γιώργος Κακοσαίος.  

Στα decks o Dj Anjelo , με τις μουσικές επιλογές του να δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα.

Περισσότερα Εδω