Συνεχίζει τις περιοδείες με σκοπό το διάλογο με τους πολίτες και των πιο απομακρυσμένων περιοχών ο βουλευτής του νομού Λάρισας, της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος.

Αυτή τη φορά επισκέφθηκε τα χωριά του Δήμου Αγιάς, Ανατολή, Αετόλοφο και Δήμητρα, με σκοπό να βρεθεί κοντά στους κατοίκους και να συζητήσει μαζί τους τόσο για τα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα τους όσο και για τις επικείμενες ευρωεκλογές.

Ο Λαρισαίος βουλευτής έτυχε θερμής υποδοχής στα χωριά που επισκέφθηκε τα οποία αν και διαφορετικά μεταξύ τους, τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους τους είναι λίγο πολύ κοινά.

 

«Επισκέφθηκα σήμερα τρία πολύ όμορφα χωριά τους Δήμου Αγιάς για να βρεθώ κοντά στους ανθρώπους που ζουν τη δύσκολη καθημερινότητα των απομακρυσμένων περιοχών.

Η προσπάθεια μας να κρατηθούν ζωντανά τα χωριά μας είναι σημαντική και αποτελεί για εμένα πρωταρχικό σκοπό.

Η αγάπη αυτών των ανθρώπων για τον τόπο τους είναι συγκινητική, ακόμη και όταν μιλάμε για χωριά λιγοστών κατοίκων όπως η Ανατολή.

Μια συζήτηση με τους κατοίκους αυτούς σε οδηγεί πίσω στο χρόνο δημιουργώντας εικόνες των χωριών που έσφυζαν από ζωή και παιδικές φωνές.

Η ζωή βέβαια στα χωριά μας, ποτέ δεν ήταν εύκολη αλλά η απλότητα και η προσφορά αυτών των ανθρώπων αποζημιώνει τους επισκέπτες.

Θα συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, δηλώνοντας πως η πολιτεία είναι εδώ για αυτούς και δεν τους έχει ξεχάσει.

Παράδειγμα το γενναίο και ουσιαστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης της ΝΔ για τις παρακάρλιες περιοχές, ποσού 43 εκ. ευρώ που εξασφαλίστηκαν προσωπικά από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά από εισήγηση του ΥΠΑΑΤ Λ. Αυγενάκη και ήδη τα χρήματα καταβλήθηκαν στους δικαιούχους».

Αυτά δήλωσε ο Χρήστος Καπετάνος αμέσως μετά την περιοδεία στα χωριά του δήμου της Αγιάς.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω