O γνωστός τραγουδιστής Χάρης Ακριτίδης βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου καλεσμένος στην εκπομπή «Αταίριαστοι» και μέσα σε όλα, αναφέρθηκε και στα ταξίδια που κάνει στο Τελ Αβίβ κάθε 15 μέρες λόγω των νυχτερινών του εμφανίσεων.

Μάλιστα, ο Χάρης Ακριτίδης εξήγησε ότι οι άνθρωποι εκεί έχουν μια κανονική καθημερινότητα που απέχει πολύ από τις εικόνες που βλέπουμε στα Μέσα.

«Οι εικόνες που βλέπετε στο βίντεο είναι από το προηγούμενο Σάββατο. Κανένας πόλεμος δεν υπάρχει στο Τελ Αβίβ. Εκεί πέφτει μόνο άμμος, οι άνθρωποι πηγαίνουν κανονικά στις δουλειές τους, καμία σχέση με αυτό που λένε και που γίνεται. Γίνεται πόλεμος και σειρήνες χτυπάνε, όλα υπάρχουν αλλά, η καθημερινότητά τους είναι εντελώς κανονική. 

Το βράδυ τους κανονικό, το γλέντι τους… Καμία σχέση με αυτό που μας μεταδίδουν, ότι εκεί γίνεται σφαγή. Φυσικά είναι με όπλα παντού, υπάρχει εθνοφυλακή, δε μπορείς να χτίσεις σπίτι αν δεν έχεις φτιάξει καταφύγιο αλλά, οι άνθρωποι έχουν συμβιώσει με αυτό το πράγμα. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπουμε τις τελευταίες ώρες. Αυτοί χθες είχαν Πρωτοχρονιά γι’ αυτούς» είπε ο Χάρης Ακριτίδης.

Περισσότερα Εδω