Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου ξεκίνησε στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο η κρίσιμη για το μέλλον της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» γενική συνέλευση.

Η ημερήσια διάταξη περιέχει τρία ζητήματα: Την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, την ανασυγκρότηση της Συμπαράταξης Λαρισαίων και την πορεία προς το μέλλον.

Σε δήλωση του πριν την έναρξη, ο απερχόμενος Δήμαρχος και επικεφαλής της Συμπαράταξης κ. Απόστολος Καλογιάννης δήλωσε μεταξύ άλλων πως «ανασυγκροτείται η παράταξή μας με στόχο να συσπειρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους της πόλης μας. Μία παράταξη η οποία σαφέστατα και από τη διοίκηση έχει φανεί ότι είναι αυτοδιοικητική και δεν έχει κομματική ατζέντα. Έχει ατζέντα για την πόλη. Αυτός ο φορέας ανασυγκροτείται και σήμερα θα μιλήσουμε για την αποτίμηση του αποτελέσματος των εκλογών. Από την άλλη το πιο σημαντικό για εμάς αυτή τη στιγμή θα είναι η ανασυγκρότησή της. Η δυνατότητά της μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο στο 2024 να εκλέξει νέο επικεφαλής, όπως και νέο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας και ταυτόχρονα να οργανώσει με μέλη και επιτροπές τη δουλειά της, ώστε στο βάθος της θητείας και σε εύλογο χρόνο πριν τις επόμενες εκλογές να αναδείξει τον επόμενο υποψήφιο δήμαρχο για την πόλη».

Δείτε τη δήλωση:

Δείτε απόσπασμα από την τοποθέτηση του κ. Καλογιάννη:

Να σημειωθεί πως η γενική συνέλευση είναι κλειστεί για τα μέσα ενημέρωσης, καθώς ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους να αποχωρήσουν με την έναρξη της.

Διαβάστε εδώ το προηγούμενο ρεπορτάζ του Onlarissa.gr για το κλίμα που επικρατεί.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την έναρξη της συνέλευσης:

Φωτογραφίες – βίντεο: Κώστας Τσιάρας / Onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω