Για πρώτη φορά η Κέλλυ Κελεκίδου απάντησε στις φήμες των τελευταίων μηνών που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον Νίκο Κουρκούλη.

«Aν έχω κάτι να πω, όχι μόνο για την προσωπική μου ζωή αλλά και γενικότερα, είμαι εδώ για να το ανακοινώσω εγώ», ήταν η πρώτη αντίδραση της τραγουδίστριας σε δηλώσεις της στην εκπομπή Buongiorno στο Mega.

Αφορμή για να «φουντώσουν» τα σενάρια για την προσωπική της ζωή φαίνεται πως στάθηκε ο πρόσφατος γάμος της αδελφής της. Η Κέλλυ Κελεκίδου μοιράστηκε φωτογραφίες από την ξεχωριστή ημέρα για την αδελφή της, με τους followers της να σχολιάζουν την απουσία του Νίκου Κουρκούλη από το πλευρό της. 

«Ο Νίκος ήταν εκεί πέρα, καμάρωσε και την αδελφή μου και τα παιδιά, που όλοι μαζί την πήγαμε ως νύφη. Αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές και τις ζεις οικογενειακά», ξεκαθάρισε η Κέλλυ Κελεκίδου.

 

Κέλλυ Κελεκίδου – Νίκος Κουρκούλης: Ο γάμος στο Δημαρχείο της Βούλας

Στις 14 Ιουλίου του 2009 όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Δημαρχείο της Βούλας, ενώ μάρτυρες στον πολιτικό τους γάμο ήταν η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Πουνέντης.

Σε παλαιότερη ανάρτησή και με αφορμή την επέτειο του γάμου τους η Κέλλυ Κελεκίδου είχε εξομολογηθεί: «Παντρευτήκαμε αλλά η χαρά ήταν διπλή, γιατί σε ένα μήνα έφερα στη ζωή το πρώτο μας παιδί! Τον Ραφαηλ μας!Ωραίες που είναι οι αναμνήσεις… Τι ωραία που είχαμε περάσει κουμπαράκια μου Ελένη Μενεγάκη και Μάκη Πουνέντη. Κάθε χρόνο Νίκο Κουρκούλη θαμπώνομαι όλο και περισσότερο από την ομορφιά της ψυχής σου», είχε γράψει η τραγουδίστρια δημοσιεύοντας σπάνια φωτογραφία του γάμου της.

 

Κέλλυ Κελεκίδου – Νίκος Κουρκούλης: Η κρίση στον γάμο τους

Τον Φεβρουάριο του 2022 ο Νίκος Κουρκούλης καλεσμένος στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, αποκάλυψε για πρώτη φορά την κρίση που πέρασε ο γάμος του με την Κέλλυ Κελεκίδου.

«Περάσαμε μεγάλη κρίση με την Κέλλυ. Χώρια δεν ήμασταν ποτέ, με την έννοια να μείνουμε χώρια στα σπίτια. Υπήρχε μία περίοδος που αναγκαστήκαμε να μείνουμε χώρια λόγω της μετάβασης από την Αυστραλία στην Ελλάδα. Γύρω στον 1,5 χρόνο. Η οικογένειά μου ήταν Αυστραλία και εγώ ήμουν στην Ελλάδα. Τότε ήταν η περίοδος των σεναρίων χωρισμού. Και να ζήσεις χώρια, δεν είναι θέμα σκέψης, αλλά θέμα δρομολόγησης της ζωής. Μπορεί σε μία στιγμή που είχαμε τα προσωπικά μας», δήλωνε ο γνωστός τραγουδιστής. 

Κέλλυ Κελεκίδου – Νίκος Κουρκούλης: Η τελευταία κοινή εμφάνιση

Παρά τις φήμες για τον χωρισμό και την απάντηση της τραγουδίστριας, το ζευγάρι έχει να κάνει κοινή εμφάνιση τους τελευταίους 13 περίπου μήνες. Πριν από ένα χρόνο, τον Σεπτέμβριο του 2023 ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου είχαν βρεθεί στην Βαρυμπόμπη και στην βάφτιση του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το ζευγάρι έκτοτε δεν έχει ποζάρει μαζί στο φωτογραφικό φακό, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο ο Νίκος Κουρκούλης βίωσε μια μεγάλη απώλεια, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. 

«Όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει. Ό,τι και να πούμε, τα λόγια είναι περιττά, αυτά έχει η ζωή. Ήταν άρρωστος», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Κέλλυ Κελεκίδου.

Φωτογραφίες: NDP/ INSTAGRAM

 

 

Περισσότερα Εδω