Η Ράνια Σχίζα μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη με αφορμή τον μονόλογο που πρωταγωνιστεί «Η μάνα αυτουνού… Έλλη Ζάχου Ταχτσή» της Κικής Μαυρίδου. 

Η ηθοποιός υποδύεται τη μητέρα του Κώστα Ταχτσή, του συγγραφέα που έγραψε το εμβληματικό «Τρίτο Στεφάνι», ο οποίος δολοφονήθηκε και δεν βρέθηκε ποτέ ο δολοφόνος του.

«Ο Ταχτσής είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στο σχολείο και σήμερα στην Ελλάδα μιλάμε για συμμορίες παιδιών και βιασμούς και αναρωτιέμαι τι θα γίνει. Η μητέρα του Ταχτσή ήταν ένα αγρίμι και της έμοιασε ο Κώστας, αλλά το λάθος της ζωής της ήταν όταν στα 7 του τον έδωσε να τον μεγαλώσει η γιαγιά του», ανέφερε η Ράνια Σχίζα.

«Κάθε βράδυ που παίζω έρχεται αυτή η ψυχή να μιλήσει και να ζητήσει συγχώρεση, ξέροντας πια ότι είναι αργά και δεν μπορεί να την έχει», είπε η ηθοποιός για τον ρόλο που ενσαρκώνει. 

Μιλώντας για τον Γιώργο Καπουτζίδη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην κωμική σειρά του MEGA «Σαββατογεννημένες»:  «Καμαρώνω τον Γιώργο Καπουτζίδη. Είναι λαμπερό πλάσμα, με τόση αγάπη μέσα του, με τη δύναμη του λόγου και την ελευθερία του να είναι αυτός που είναι», είπε η Ράνια Σχίζα. 

Περισσότερα Εδω