Με ακίνητα, εταιρείες και τους followers της να ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο, η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες Ελληνίδες influencer.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η 30χρονη θα απασχολήσει τα media με τις δηλώσεις της αλλά και τις λεπτομέρειες που αφορούν την προσωπική της ζωή.

Η Ιωάννα Τούνη το 2012

Τις τελευταίες ημέρες στο Tik Tok κυκλοφορούν φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη από το 2012, την περίοδο που η ίδια εργαζόταν σε νυχτερινά κλαμπ διασκέδασης, ενώ συχνά πόζαρε δίπλα σε φίλους και θαμώνες. 

Δώδεκα χρόνια μετά και οι αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση είναι μεγάλες. Πιστή στον ξανθό χρώμα των μαλλιών της, η Θεσσαλονικιά Ιωάννα Τούνη έχει κάνει δύο φορές πλαστική επέμβαση στη μύτη της, αφού το πρώτο αποτέλεσμα δεν ήταν και το επιθυμητό, όπως είχε εξομολογηθεί η ίδια.

«Έχω κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη.  Μάλιστα όταν είχα κάνει την επέμβαση, μπήκα πολύ συνειδητοποιημένη μέσα στο χειρουργείο, οπότε βγαίνοντας και μόλις συνήλθα από τη νάρκωση έβαλα ποστ σέλφι. Δεν είναι κάτι που κρύβω. Το έκανα γιατί από μικρή έβλεπα τον καθρέφτη κι έλεγα «sorry αλλά αυτή η δίκη δεν μου ταιριάζει». Δεν με εξέφραζε σαν άνθρωπο, δεν μπορώ να σου το εξηγήσω. Γλύκανε όλη η όψη μου με την επέμβαση αυτή», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη σε παλαιότερες δηλώσεις της. 

Η Ιωάννα Τούνη το 2024

Με 1,2 εκατομμύρια followers, τη δική της εταιρία ρούχων και ακίνητα στη Θεσσαλονίκη, η Ιωάννα Τούνη αποτελεί μια από τις πιο πετυχημένες Ελληνίδες influencers.

«Δεν είναι κάποιο ηρωικό κατόρθωμα το ότι έχω τόσους followers… Είμαι full time influencer, αλλά δεν είναι η μόνη μου δουλειά. Δεν είναι κάτι εύκολο… πρέπει να έχεις μια συνέπεια στο κοινό σου… Δεν υπάρχει μέρα που θα ξυπνήσω και θα είμαι χαλαρά, και θα πω ότι κάθομαι και δεν ανεβάζω τίποτα…Aυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι αν εξαφανιστείς μία ημέρα λαμβάνεις όντως και εκατοντάδες μηνύματα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Κεφάλαιο: Μητρότητα

Τον Ιανουάριο του 2023 η Ιωάννα Τούνη γίνεται μητέρα! Ο γιος της, Πάρης, καρπός του έρωτά της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, έρχεται στη ζωή και ολοκληρώνει την προσωπική ευτυχία του ζευγαριού.

«Μετά από 23 ώρες προσπάθειας που γεννούσα, αλλά δεν γεννούσα, προσπαθούσα, δεν πήγαινε καθόλου καλά όλο αυτό. Μου κάνανε πολλές επισκληρίδιους, γιατί υπήρχαν πάρα πολλοί πόνοι… Μετά από 23 ώρες που προσπάθησα πάρα πολύ, γιατί ήθελα να γεννηθεί φυσιολογικά το μωράκι, ανέβασα πολύ πυρετό ο οποίος δεν έπεφτε με αντιπυρετικά κτλ. Σε κάποια φάση, μου λέει η γιατρός ότι άρχισαν οι παλμοί του μωρού να είναι λίγο ανησυχητικοί και πρέπει να μπούμε για καισαρική γιατί το μωρό δεν κατεβαίνει με τίποτα», είχε εξομολογηθεί η influencer μέσα από το κανάλι της στο youtube.

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο η ζωή της Ιωάννας Τούνη έχει αλλάξει ριζικά. Οι followers της καθημερινά βλέπουν μια άλλη Ιωάννα, η οποία δίνει προτεραιότητα στον  γιο της, Πάρη, κάνοντας συχνά εξομολογήσεις για τις έντονες στιγμές και τις δυσκολίες της μητρότητας.

«Όπου και να είμαι θα είμαι με ένα άγχος και μια έγνοια ότι είμαι εκεί και κάπως σαν να μην το ζω κιόλας και να τρέχω συνέχεια. Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη», είχε αναφέρει στο instagram η Ιωάννα Τούνη.

Περισσότερα Εδω