Η Ιωάννα Μάνδρου έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Mega, καλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno.Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη μεταγραφή της αλλά και την παραίτηση που ακολούθησε από τη δημοσιογράφου του δικαστικού ρεπορτάζ του καναλιού, Άννας Κανδύλη.

«Το παίρνω εγώ επάνω μου γιατί με το που πήγαμε σε διαφημίσεις, πολύ ανθρώπινα και ειλικρινά σε ρώτησα κάτι. Από χθες το βράδυ παίζει η συγκεκριμένη είδηση, με το που ανακοίνωσε η Άννα Κανδύλη την παραίτησή της από το Mega, έχουν ακουστεί πάρα πολλά. Δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω…» είπε ανοίγοντας το θέμα η Φαίη Σκορδά.

Η Ιωάννα Μάνδρου απάντησε: «Και πολύ καλά έκανες και εγώ θέλω να απαντήσω. Να πω κατ’ αρχήν ότι εκτιμώ πάρα πολύ την συνάδελφο με την οποία βρισκόμαστε στα δικαστήρια τα τελευταία 15-20 χρόνια. Επουδενί δεν ήθελα να φύγει από το Mega, είναι μια δική της απόφαση, εγώ δεν ενεπλάκη στην απόφασή της. Με στεναχώρησε πάρα πολύ το γεγονός, της εύχομαι τα καλύτερα».

«Σε κάθε περίπτωση νομίζω αν έμενε, θα είχαμε μια άριστη συνεργασία, όπως έχω πάντα τα τελευταία 20 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση και στα 40 χρόνια που είμαι στην δημοσιογραφία. Δύσκολη η θέση μου, αισθάνθηκα πολύ δυσάρεστα», κατέληξε η Ιωάννα Μάνδρου για την Άννα Κανδύλη.

Περισσότερα Εδω