Ένας 26χρονος Έλληνας είναι ανάμεσα στους νεκρούς από την τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ.

Ο Ιωνάς Καρούσης, όπως είναι το όνομά του, έπεσε νεκρός στην τρομοκρατική επίθεση που εξαπέλυσαν δύο ένοπλοι χθες 1/10 στην περιοχή Γιάφα του Τελ Αβίβ.

Η σύντροφος του Ιωνά Καρούση, που είναι ακόμα συγκλονισμένη από αυτή την εξέλιξη, θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της με δυο πολύ συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

«Καρδιά μου, κούκλε μου, μοναδικέ μου. Θα σε αγαπώ για πάντα» έγραψε η σύντροφος του Ιωνά Καρούση, Μαργαρίτα δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία.

Ενώ στη δεύτερη ανάρτηση σημειώνει, «φύλακα, άγγελέ μου».

Ο Ιωνάς Καρούσης, Έλληνας πολίτης, κάτοικος Ιεροσολύμων, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της επίθεσης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την ελληνική κοινότητα.

Ήταν γιος πολύ γνωστού γιατρού στα Ιεροσόλυμα. Συγκεκριμένα ήταν γιος του γνωστού νευρολόγου Δημήτρη Καρούση, οποίος έφυγε από τη Θεσσαλονίκη το 1988 για να ζήσει στο Ισραήλ. Η μητέρα του θύματος είναι επίσης γιατρός

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιωνάς Καρούσης ήταν φοιτητής στο Τελ Αβίβ, ενώ οι γονείς του μένουν στη νέα πόλη της Ιερουσαλήμ.

Περισσότερα Εδω