Η Βάσω Γουλιελμάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά, «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», αλλά και για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμούς που έχει βιώσει.

Όπως είπε, δέχθηκε αμέσως την πρόταση να συμμετάσχει στην #Tzela όταν έμαθε ότι ως Γίτσα θα είναι πολύ όμορφα ντυμένη.

Πολλές ατάκες της σειράς “Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»” έχουν ήδη γίνει viral. Μία από αυτές είναι το “με καις, με καις»” της Γίτσας, που η Βάσω λέει με κρητική προφορά, αφού «Κατάγομαι από την Κρήτη αλλά δεν έχω μεγαλώσει στην Κρήτη. Και δεν ήθελα να πω ότι δεν ξέρω να μιλάω κρητικά».

Σχετικά με το τι θα γίνει με τη Γίτσα που έχει παράλληλη σχέση και με τους δυο ανιψιούς της, τον Μιχαλιό και τον Μανωλιό η ηθοποιός απάντησε: «Και η ίδια δεν ξέρει με ποιον θα καταλήξει, τους αγαπά και τους δύο, τους θέλει και τους δύο. Υπάρχει παράλληλη αγάπη, αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αντίκτυπο και στους άλλους δύο».

Μιλώντας για τους θαυμαστές της, η Βάσω Γουλιελμάκη αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί πολλές προτάσεις γάμου και μάλιστα έχει βιώσει περίεργη συνθήκη με έναν θαυμαστή που την παρακολουθούσε και την περίμενε έξω από το σπίτι της και από το θέατρο.

Περισσότερα Εδω