«Η επικεντρωμένη και αειφόρος προσέγγιση, καταδεικνύει όχι μόνο τη δυναμική της εταιρείας αλλά και την αφοσίωσή της στην παραγωγή υψηλής ποιότητας τροφίμων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις καλύπτοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών» τόνισε η διευθύντρια Marketing – τμήμα Πωλήσεων της Λαρισινής εταιρείας Intercomm Foods κ. Ευαγγελία Τσιαγκούλη, μιλώντας στις «Θεσσαλικές Επιλογές» για το αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας αλλά και τις αξίες που διέπουν τη λειτουργία της.

Το 2022 αποτέλεσε μία ακόμη σημαντική χρονιά για την Intercomm Foods, με τις επιτυχημένες επιδόσεις της εταιρείας να αποτελούν μόνο την αφετηρία για μια ακόμη φιλόδοξη και παραγωγική πορεία το 2023.

Οι προϊοντικές καινοτομίες, η ευελιξία της παραγωγικής διαδικασίας ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και ο συνεχής προσανατολισμός προς την ποιότητα, τη γεύση και τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες, αποτελούν τους πυλώνες πάνω στους οποίους η εταιρεία έχει δομήσει το εξαγωγικό της προφίλ εδραιώνοντας τη θέση της σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως.

Σύμφωνα με την κ. Ευαγγελία Τσαγκούλη, διευθύντρια Marketing – τμήμα Πωλήσεων της Intercomm Foods, αυτή η επικεντρωμένη και αειφόρος προσέγγιση, καταδεικνύει όχι μόνο τη δυναμική της εταιρείας αλλά και την αφοσίωσή της στην παραγωγή υψηλής ποιότητας τροφίμων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις καλύπτοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών. Παράλληλα οι συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις και επιχειρηματικές αποστολές αποτελούν μέρος της στρατηγικής της για την διεύρυνση του δικτύου ενώ η δέσμευσή στον πρωτογενή τομέα και η στήριξη στους αγρότες αποτελούν ένα επιπλέον στοιχείο της βιώσιμης αναπτυξιακής της πορείας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω