Με μια διαφορετική φωτογραφία με… νησιώτικο αέρα θέλησε η Ελένη Μενεγάκη να καλημερίσει σήμερα τους διαδικτυακούς της φίλους. Η παρουσιάστρια που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για την τηλεοπτική της επιστροφή, δε βλέπει την ώρα να ταξιδέψει στο αγαπημένο της νησί. Αυτό δεν είναι άλλο από την Άνδρο και τα Άχλα που τα τελευταία χρόνια αποτελούν τον αγαπημένο της προορισμό.

Είναι γνωστό άλλωστε, ότι η Ελένη από τη μέρα που γνώρισε τον Μάκη Παντζόπουλο, μαζί με εκείνον ερωτεύτηκε και το κυκλαδίτικο νησί στο οποίο ο σύζυγός της διατηρεί τη δική του ξενοδοχειακή μονάδα. Με κάθε ευκαιρία, η λαμπερή παρουσιάστρια παίρνει το καράβι και ταξιδεύει στην Άνδρο όπου απολαμβάνει την ηρεμία, τη θάλασσα και τον καθαρό αέρα του νησιού. 

Σήμερα λοιπόν, μιας και οι θερμοκρασίες είναι υψηλές και πολλοί θα θέλαμε να βρισκόμαστε σε κάποιο νησί, η Ελένη Μενεγάκη ανέσυρε μια φωτογραφία από το αρχείο της, από αυτές που είχε βγάλει στα αγαπημένα της Αχλα και έγραψε: “Νησιωτική καλημέρα ( κι ας είμαι στην Αθηνα )”.

Δες; παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η παρουσιάστρια

Περισσότερα Εδω