Ο Άγγελος Χαριστέας και η σύζυγός του, Βαρβάρα, χώρισαν μετά από 24χρόνια κοινής πορείας, εκ των οποίων τα 19 ήταν παντρεμένοι. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Buongiorno και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα.

Το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ωστόσο οι δυο τους κατάφεραν να κρατήσουν την είδηση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ εξακολουθούν να διατηρούν πολύ καλή σχέση. Άλλωστε οι δύο κόρες τους, που αποτελούν και για τους δύο την απόλυτη προτεραιότητά τους, θα τους ενώνουν για πάντα.

Η τυχαία γνωριμία τους από ένα λάθος μήνυμα

Τον Αύγουστο του 2021 ο Άγγελος Χαριστέας και η σύζυγός του Βαρβάρα, είχαν φωτογραφηθεί για πρώτη φορά στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη για το περιοδικό OK, μαζί με τις κόρες τους Καλλιόπη και Ελένη και είχαν μιλήσει για τη γνωριμία και τη σχέση τους. Όπως είχαν αναφέρει στον Γιώργο Πράσινο όλα ξεκίνησαν από ένα λάθος μήνυμα.

«Γνωριστήκαμε από ένα λάθος τηλεφώνημα ή πιο συγκεκριμένα, ένα λάθος μήνυμα. Είχα έναν κολλητό, τον Γιώργο, που ήταν φαντάρος. Ήξερα το τηλέφωνό του απ’ έξω και του είχα στείλει ένα μήνυμα για να δω πώς τα πήγαινε στον στρατό. Έκανα, όμως, λάθος σε ένα νούμερο και το μήνυμα πήγε στον Άγγελο, που δεν τον γνώριζα καν. Τον είχα ρωτήσει: «Πώς είσαι, Γιώργο; Φιλάκια, Βαρβάρα» και αμέσως έλαβα την απάντηση: «Γεια σου, Βαρβάρα, μάλλον έκανες κάποιο λάθος. Άγγελος», είχε περιγράψει η σύζυγος του Άγγελου Χαριστέα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε ομολογήσει ότι ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας και είχε μιλήσει για την αγωνία του στο πρώτο ραντεβού μαζί της. «Τότε δεν είχαμε smartphones να βλέπεις πρόσωπα και ολόκληρα προφίλ και θυμάμαι ότι είχα αγωνία όταν θα τη συναντούσα στο πρώτο ραντεβού…. Όταν την είδα, ηρέμησα. Είπα «είμαστε εντάξει!» Για μένα ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, το ομολογώ. Για τη Βαρβάρα, δεν ξέρω!» 

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2005 και ο ερχομός των παιδιών τους ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Η οικογένεια  Χαριστέα είχε εγκατασταθεί για ένα διάστημα στην Ολλανδία. Όπως έλεγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, το Άμστερνταμ είναι η ιδανική πόλη για να ζει κανείς. Την ημέρα που η Βαρβάρα είχε τα γενέθλια της, της είχε ευχηθεί με ένα τρυφερό μήνυμα στο Instagram.

«Happy birthday to my love @barbara_charistea. Eύχομαι πάντα να είσαι χαμογελαστή στο πλευρό μου φυσικά. Ι wish to be smiling every day», είχε γράψει.

Το ζευγάρι μοιραζόταν συχνά ευτυχισμένες στιγμές στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Το 2019 και η Βαρβάρα είχε στείλει δημόσια τρυφερές ευχές στον σύζυγό της για τα γενέθλιά του. «Μy birthday boy! We wish you all the best», με αυτό το σχόλιο είχε συνοδεύσει την κοινή φωτογραφία τους.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, ο Άγγελος Χαριστέας είχε στείλει το δικό του μήνυμα. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μαζί με τη σύζυγό τουΒαρβάρα, αλλά και τις δύο κόρες τους, Καλλιόπη και Ελένη, ο ίδιος είχε σημειώσει στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Τις γυναίκες τις αγαπάμε τις φροντίζουμε τις ερωτευόμαστε δεν τις κακοποιούμε. Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών».

Ο Άγγελος Χαριστέας σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Happy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη, είχε μιλήσει για τις κόρες τους και την αγάπη τους για τον αθλητισμό. «Η μεγάλη μου είναι 12 και η μικρή μου 7 και μάλιστα χαίρομαι που και οι δύο τους ασχολούνται με τον αθλητισμό. Η μεγάλη μου κάνει βόλεϊ και η μικρή είναι στον στίβο», είχε δηλώσει. 

Δες το απόσπασμα στο 5:50

Το πρώην ζευγάρι έχει υπογράψει προσύμφωνο που ορίζει τις υποχρεώσεις του καθενός, ενώ ο Άγγελος Χαριστέας φαίνεται να έχει προχωρήσει τη ζωή του και να έχει δημιουργήσει μια νέα σχέση.

 

//www.instagram.com/embed.js

Περισσότερα Εδω