Με πρωτοβουλία της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό το ίδρυμά της εγκαινίασε μια ψηφιακή συλλογή έργων τέχνης (NFT), με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τα υποσιτισμένα παιδιά στη Νότια Αφρική.

Ένα από αυτά είναι το «#OurVisionTogether» που αποτελείται από 15 ψηφιακά κομμάτια και δημιουργήθηκε από τον Νοτιοαφρικανό καλλιτέχνη Junaid Sénéchal-Senekal. Απεικονίζει την πριγκίπισσα του Μονακό θλιμμένη και φυλακισμένη.

Η πριγκίπισσα το δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Ενθουσιασμένη για την πρώτη μου συλλογή NFT. Ευχαριστώ τον καλλιτέχνη Junaid Sénéchal-Senekal που έβαλε την καρδιά και την ψυχή του σε αυτή τη δημιουργία».

Η συνεργασία του Ιδρύματος της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό για τη Νότια Αφρική (#feed2gether) με το ίδρυμα «LOUIS 57» του Λούις Οστχούιζεν και τον Junaid Sénéchal-Senekal έχει ως στόχο «να προωθήσει το όραμα του #feed2gether συγκεντρώνοντας κεφάλαια που θα αλλάξουν τις ζωές αμέτρητων παιδιών».

«Ο Λούις και εγώ έχοντας ακούσει την σπαρακτική κραυγή των παιδιών αυτών αρνούμαστε να αφήσουμε την πείνα να έχει τον τελευταίο λόγο στο έθνος του Ουράνιου Τόξου. Ο Λούις ξεκίνησε το πρόγραμμα σίτισης iPapa57 στη Νότια Αφρική το 2019 και το έργο μας #feed2gether είναι μια επέκταση του προγράμματος», ανέφερε η Σαρλίν σε δήλωσή της.

Με την σειρά του ο Λούις Οστχούιζεν πρόσθεσε: «Όσο περισσότεροι άνθρωποι και εταιρείες ενώνονται μαζί μας, τόσο περισσότερο μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά που έχουν ανάγκη και να βελτιώσουμε τη ζωή τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με το Ίδρυμα Πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό για να συγκεντρώσουμε χρήματα για το έργο #feed2gether», συμπλήρωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

//platform.twitter.com/widgets.jshttps://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω