Ο Νίκος Κουρκούλης, με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών του με την Αγγελική Ηλιάδη στο LUX Stage Athens την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, μίλησε αποκλειστικά στο TLIFE.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στην πρεμιέρα και την καλλιτεχνική σύμπραξη με την Αγγελική Ηλιάδη, στην πορεία του, στον γιο του που έχει πάρει τα γονίδια από τους γονείς του για το τραγούδι καθώς και στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κρίση στον γάμο του με την Κέλλυ Κελεκίδου.

«Ετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα και υπάρχει άγχος αυτές τις ημέρες. Είμαστε στη φάση των τελικών προβών, είναι λίγο αγχωτικό το χρονικό σημείο αλλά το έχουμε συνηθίσει αυτά. Είναι στα ελληνικά δεδομένα. Είμαστε γεμάτοι αισιοδοξία και τα αντιμετωπίζουμε όλα με χαρά. Παρόλο το άγχος των ημερών για την έναρξη, υπάρχει πάντοτε η ομαδοποίηση. Με την Αγγελική Ηλιάδη συναντιόμαστε μετά από πολλά χρόνια, είναι ένα πρόσωπο πολύ οικείο στο δικό μου περιβάλλον, είμαστε φίλοι. Πιστεύω ότι είναι στην πιο ώριμη φάση της, τόσο η ίδια, όσο και καλλιτεχνικά ώστε να συνεργαστούμε και να δώσουμε κάτι όμορφο στο κοινό» ανέφερε ο Νίκος Κουρκούλης. (11.50′ – 14.50′)

Στη συνέχεια ο Νίκος Κουρκούλης πρόσθεσε: «Έχει αλλάξει η διασκέδαση γιατί αλλάζουν οι συνήθειες του κοινού. Το κοινό που έρχεται, έρχεται σε άλλα δεδομένα. Πιστεύω ότι ο τρόπος που φέρεσαι και συμπεριφέρεσαι στον κόσμο είναι ένας δείκτης για το τι θα λάβεις πάντα πίσω. Του χρόνου συμπληρώνω 30 χρόνια στη δισκογραφία και νιώθω λίγο παράξενα. Γιατί παρά τα 50 χρόνια της ηλικίας μου, νιώθω πολύ νεότερος. Δεν έχω καταλάβει πώς πέρασε ο χρόνος» ενώ για τις ακραίες εκδηλώσεις που έχει δεχτεί μέσα στα χρόνια, εξομολογήθηκε:

«Έχω ζήσει όλα αυτά τα χρόνια ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού. Μη ξεχνάτε ότι έχω ζήσει την εποχή της μετάβασης, της αποδελτίωσης με τα αναλογικά μέσα. Μας έφερναν κούτες και μπαούλα με γράμματα θαυμαστών. Έχω πολλά γράμματα θαυμαστριών και δεν έχω πετάξει κάτι ποτέ. Είχα και εκδηλώσεις θαυμασμού θρησκευτικού περιεχομένου, αλλά και σεξουαλικού περιεχομένου. Θυμάμαι μία θαυμάστρια μου είχε στείλει ένα εσώρουχο και μου έλεγε ότι θα την καταλάβω όταν έρθει να με βρει», αποκαλύπτοντας, παράλληλα ότι θα βγάλει με συνεργάτες του μία εκπομπή με ευτράπελα πριν από τα Χριστούγεννα. (14.50′ – 22.11′)

Για τον 15χρονο γιο του, ο Νίκος Κουρκούλης δήλωσε στο TLIFE: «Ο μεγάλος μου ασχολείται με τη μουσική και είναι πολύ καλός. Είναι πολυδιάστατος και έχει πάρει από εμένα κάποια πράγματα. Ασχολείται με το κομμάτι της σύνθεσης  και της μουσικής. Μακάρι να κάνει αυτό που αγαπάει. Κι εγώ και η μητέρα του, όπως και στην κόρη μας, θα είμαστε δίπλα του». (22.11 – 23.40′)

Ο Νίκος Κουρκούλης για τα δημοσιεύματα

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν για την προσωπική του ζωή, ο Νίκος Κουρκούλης απάντησε: «Ναι παρακολουθώ, με ενημερώνουν πιο πολύ, να σου πω την αλήθεια. Δεν είμαι απ’ αυτούς που κάθομαι να διαβάζω τις σελίδες. Αν δε μου πει κάποιος ας πούμε δεν θα παρακολουθήσω. Εδώ και 20 χρόνια που διαρκεί η σχέση με τη σύζυγό μου, μας έχουν χωρίσει άπειρες φορές. Είναι μια ευκαιρία δηλαδή, για τους συναδέλφους σας, ξέρετε σε οποιαδήποτε κρίση μπορεί να περνάει να ζευγάρι, αν μη τι άλλο πιο ζευγάρι δεν περνάει κρίση, πιο υγιές ζευγάρι δεν περνάει μια κρίση, έστω…

Που είναι μια δοκιμασία ας το πούμε, όχι κρίση. Δοκιμασίες περνάμε όλοι. Ναι, διαβάζω τα δημοσιεύματα αλλά όσον αφορά το θέμα αυτό της προσωπικής ζωής, ξέρετε είναι κάτι προσωπικό στο οποίο είναι πολύ λεπτό σημείο για να απαντάς κάθε φορά και να μπαίνεις στη λογική να πρέπει να απαντήσεις ή να ερωτηθείς έστω, όπως καλή ώρα… Ούτε έχω συνηθίσει, ούτε μπαίνω σ’ αυτή τη λογική Αν υπάρχει πραγματικά κάτι από μέρους μου ούτε με ανακοινώσεις, αλλά μέσα στην ζωή είναι όλα, αν πρόκειται να γίνει κάτι το οποίο θα είναι έτοιμο για να ανακοινωθεί, θα το ανακοινώσω εγώ σε οποιαδήποτε περίπτωση κι εγώ και η Κέλλυ, στην περίπτωση του χωρισμού. Επομένως δεν υπάρχει λόγος για τροφή μέσω των άλλων, να μπαίνω στη λογική το να απαντώ κάθε φορά σε κάθε δημοσίευμα που βγαίνει».

Ο Νίκος Κουρκούλης κατέληξε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παίρνει διαζύγιο από την Κέλλυ Κελεκίδου: «Εγώ δεν μπορώ να σας πω τώρα αυτή τη στιγμή κάτι, ούτε θα ήθελα να απαντήσω, δηλαδή είναι πιο δόκιμο στο να μπορέσω ο ίδιος όταν θέλω να πω κάτι, όπως και η Κέλλυ να πει κάτι και υπάρχει πραγματικά κάτι να ειπωθεί, να το εμφανίσουμε… Είναι ένα λεπτό ζήτημα στο οποίο δεν μπαίνω σε περισσότερες λεπτομέρειες, δεν θα ήθελα να μπω. Όταν έρθει η στιγμή και πρέπει να πούμε κάτι, να είστε σίγουροι ότι θα το ανακοινώσουμε και πάλι μαζί θα το συζητήσουμε… (22.11 – 23.40′)

Δες τη συνέντευξη που ξεκινά στο 11.50′:

Περισσότερα Εδω