Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσαν οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας, Μαγνησίας και Τρικάλων με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο Αστυνομικό Μέγαρο της Λάρισας.

Αναλυτικά όσα επισημαίνουν:

«Το Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, επισκέφθηκε σήμερα 11 Οκτωβρίου, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, όπου και συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων από όλη τη Θεσσαλία.

Δυστυχώς η Πολιτική Ηγεσία, για ακόμα μια φορά, φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων, αφού αγνόησε επιδεικτικά τους θεσμικούς εκπροσώπους των Αστυνομικών.

Προφανώς ο κ. Υπουργός για μία ακόμα φορά προτίμησε να ακούσει για τα αγαπημένα του στατιστικά στοιχεία και για το πόσο σημαντική είναι στη διαμόρφωση αυτών, η πολιτική που ακολουθείτε υπό τη καθοδήγηση του.

Λόγια σίγουρα πιο ευχάριστα από αυτά που θα άκουγε από τους εκπροσώπους των Σωματείων Αστυνομικών της Θεσσαλίας, οι οποίοι έχουμε κάποια “ελαττώματα”, όπως να μην ωραιοποιούμε καταστάσεις και να μη ξεροσταλιάζουμε απρόσκλητοι στους διαδρόμους και να παρακαλούμε για μία φωτογραφία με τον Υπουργό.

Ως εκπρόσωποι των Αστυνομικών και πολίτες αυτού του τόπου δε θα σταματήσουμε να διατρανώνουμε την αγωνία μας για τη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Οργανισμός της Ελληνικής Αστυνομίας, να αναδεικνύουμε τα προβλήματα και να προτείνουμε βιώσιμες λύσεις προς όφελος Αστυνομίας και Κοινωνίας…»

Περισσότερα Εδω