Οι υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών αλλά και το νέο κύμα καύσωνα που έρχεται μας κάνει να σκεφτόμαστε όλο και περισσότερο τις παραλίες και τις διακοπές. Το ίδιο φυσικά φαίνεται πως συμβαίνει και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία βρίσκεται ακόμη στην Αθήνα μιας και η εκπομπή της δεν έχει ρίξει ακόμη αυλαία.

Η παρουσιάστρια θέλοντας να πάρει μια ανάσα δροσιάς αποφάσισε να ανατρέξει στο χρονοντούλαπο των αναμνήσεών τις και κάποιες παλαιότερες διακοπές στα όμορφα νησιά της χώρας μας αναδημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με μαγιό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή που από το 2011 είναι παντρεμένη με τον ποινικολόγο Θέμη Σοφό και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την Νάγια, την Μαίρη και τον Γιάννη στη φωτογραφία αυτή ποζάρει με μαγιό στην κουπαστή ενός σκάφους και δείχνει να απολαμβάνει το απέραντο γαλάζιο.

“Όταν λιώνεις στον καύσωνα το μυαλό ανατρέχει σε μια όμορφη ανάμνηση. Και μόνο στη σκέψη του απέραντου γαλάζιου δροσίζομαι. Υπομονή γιατί άκουσα ότι την Πέμπτη θα είναι η πιο ζεστή μέρα της χρονιάς” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Περισσότερα Εδω