Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!». Η δημοφιλής ερμηνεύτρια μίλησε για τον έρωτα, ενώ αναφέρθηκε και στα πρόσφατα σχόλια που δέχτηκε η Νατάσσα Μποφίλιου για το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στη συναυλία της στον Λυκαβηττό. 

«Ο έρωτας παίζει καθοριστικό ρόλο την ζωή μου. Είναι ένα συστατικό της ζωής μου που μπορεί να την κάνει όμορφη, δημιουργική. Ο έρωτας μπορεί να σου αφήσει πολλά συναισθήματα, μεγάλη χαρά, πόνο, απώλεια. Θα ήταν πολύ διαφορετικές οι ζωές μας αν έλειπε αυτό το στοιχείο από τους ανθρώπους», υπογράμμισε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Για τα σχόλια για την εμφάνιση της Νατάσας Μποφίλιου, η ερμηνεύτρια τόνισε: «Τα σχόλια για το φόρεμα της Μποφίλιου, μου φαίνεται πολύ «παλιά» νοοτροπία, δεν αξίζει σε ανθρώπους που είναι στο «σήμερα». Η Νατάσα είναι σπουδαία ερμηνεύτρια, είναι καθαρή στον λόγο και στις θέσεις της. Τα φουστάνια και τα παπούτσια δεν παίζουν κανένα ρόλο, ούτε χρειάζονται εξηγήσεις. Έβαλε ένα φουστάνι που δεν με απασχολεί η αξία του και δεν θα την έψαχνα. Η ιδεολογία δεν φαίνεται από τα φουστάνια, αλλά φαίνεται κυρίως από την συμπεριφορά των ανθρώπων».

 

Μεταξύ άλλων η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αναφέρθηκε και στην Μαρινέλλα.

«Η Μαρινέλλα είναι ένας μύθος και έχει καθορίσει τις ζωές όλων μας. Της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γίνει γρήγορα καλά. Είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος, έχει «γευτεί» μεγάλα δώρα στην ζωή, οπότε ξέρει να την εκτιμά, και για αυτό θα επιστρέψει κοντά μας».

Περισσότερα Εδω