Ο βουλευτής ΝΔ Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος παρευρέθηκε στην κεντρική ομιλία του υποψήφιου προέδρου για το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), Γιάννη Μπρατάκου, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό το σύνθημα του ονόματος του συνδυασμού “Άλμα Μπροστά”.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου και της πολιτικής σκηνής, με πρώτον τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με στόχο την παρουσίαση του οράματος και των προτεραιοτήτων του κ. Μπρατάκου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης στην Αττική.

Ο κ. Καπετάνος, εξέφρασε την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα του κ. Μπρατάκου, επισημαίνοντας τη σημασία ενός σύγχρονου και δυναμικού ΕΒΕΑ που θα προάγει την καινοτομία και θα δημιουργήσει ευκαιρίες ανάπτυξης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Κατά το πέρας της παρουσίασης ο Χρήστος Καπετάνος δήλωσε:

«Η ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας αποτελεί βασική προτεραιότητα για το μέλλον της χώρας μας. Η υποψηφιότητα του Γιάννη Μπρατάκου για την προεδρία του ΕΒΕΑ φέρνει έναν αέρα δυναμισμού και προσήλωσης, στοιχεία που χρειάζεται σήμερα το επιχειρηματικό περιβάλλον.

Με το πρόγραμμα και το όνομα του συνδυασμού “Άλμα Μπροστά”, ο κ. Μπρατάκος προτείνει ρεαλιστικές λύσεις για την ανάπτυξη της οικονομίας και τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής αγοράς. Είμαι βέβαιος πως με τη δική του ηγεσία, το ΕΒΕΑ θα προωθήσει καινοτόμες ιδέες και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για επενδύσεις και ευκαιρίες ανάπτυξης».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω