«Το ΠΑΣΟΚ, θέλει και μπορεί να βάλει τις βάσεις για μια δημοκρατική και σύγχρονη Ελλάδα της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ευημερίας. Ζητά την εμπιστοσύνη του λαού και την ισχυρή εντολή του, στις εκλογές της 21 Μαϊου» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ  Άκης Νασιώκας.

Σε συναντήσεις του με κατοίκους των χωριών Σοφό, Καλό Νερό, Μύρα, Μοσχοχώρι και Νέα Λεύκη, παρουσίασε τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής, και απηύθυνε κάλεσμα στήριξης του δημοκρατικού κόμματος, προκειμένου να επανέλθει με ορμή στην πολιτική σκηνή και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας.

«Σήμερα οι νέοι που βιώσαν στο πετσί τους τις δυσκολίες της κρίσης, ακόμα αγωνίζονται να σταθούν στα πόδια τους, αλλά και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία που δώσανε αγώνες, διαπιστώνουν ότι  χάνουν ότι έχουν κερδίσει στη ζωή τους.

Τις κρίσεις τις φόρτωσαν στις πλάτες των πολιτών. Βρίσκονται μπροστά σε μια φορολογική αφαίμαξη που δεν έχει προηγούμενο, ενώ υποφέρουν από την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση, που τις μετακύλησαν στα δικά τους πορτοφόλια.

Οι εκλογές είναι μια ευκαιρία να ξαναβρούμε την ελπίδα μας και να κλείσουμε την πόρτα σε όλα όσα οδηγούν τον λαό μας, στην φτωχοποίηση, στην ανασφάλεια… .

Θέλω να εκφράσω τον μέσω άνθρωπο, τον οικογενειάρχη που προσπαθεί να επιβιώσει μέσα σε δύσκολες συνθήκες και έχει ως όραμα μία καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία γι αυτόν και τα παιδιά του».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω