Ο γνωστός και αγαπημένος καλλιτέχνης Χάρης Ρώμας επιστρέφει στο θέατρο με το μιούζικαλ “Ματίλντα” το οποίο ανεβαίνει στο Παλλάς τον Νοέμβριο με σπουδαίο καστ πρωταγωνιστών και με αφορμή αυτή την παράσταση μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Σπύρου Λάμπρου και της Άννας Σταματιάδου στο Talk Radio 98.9 .

«Στεναχωριέμαι … Η χώρα μας έχει τη μεγαλύτερη επιθετικότητα βάσει ερευνών στα social media από όλες τις χώρες της υφηλίου» είπε για τον «πόλεμο» που εκδηλώνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αναμενόμενα ζήτησε συγγνώμη ο Γιώργος Λιάγκας γιατί έχει εξυπνάδα να καταλάβει ότι οτιδήποτε άλλο θα μεγάλωνε τη λαϊκή οργή . Στην αγωνία της τηλεθέασης χάνεται το μέτρο, χάνεται κάθε ιερό και όσιο . Και φυσικά έκανε το αναμενόμενο και φυσικά έχει το δικαίωμα να ζητήσει συγγνώμη και φυσικά δεν μπορεί να καταδικαστεί ένας δημοσιογράφος από ένα μεμονωμένο γεγονός ακόμη και αν είναι πολύ βαρύ. Φταίει και ο τηλεθεατής που έκατσε και το είδε», σχολίασε ο κύριος Ρώμας για όσα έγιναν και ειπώθηκαν την περασμένη εβδομάδα με αφορμή ρεπορτάζ που παρουσίασε το πρωινό του ΑΝΤ1 για τον θάνατο του Τζόρτζ Μπάλντοκ.

Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στον Μάρκο Σεφερλή λέγοντας, «Δεν μου αρέσει να κριτικάρω συναδέλφους… Η σάτιρα δεν έχει όρια αλλά δεν είμαστε όλοι Αριστοφάνηδες. Όμως πρέπει να σκέφτεσαι πάντα το κοινωνικό αντίκτυπο που έχει η σάτιρα που κάνεις. Είναι άλλο που ο Φώτης Σεργουλόπουλος κορόιδευε τους Κύπριους αλλά, αυτοί δεν ήταν αποκλεισμένοι κοινωνικά και είναι άλλο να στρέφεσαι με τη σάτιρα σε τέτοιου είδους σχόλια για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα που βάλλεται ακόμη και τώρα».

Η λαμπερή παράσταση που θα πρωταγωνιστεί ο κύριος Ρώμας θα κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Παλλάς 16 Νοέμβριου με τους Θανάση Τσαλταμπάση, Χάρη Ρώμα, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Περισσότερα Εδω