H Ζέτα Βομβογιάννη Γκραφ, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας, ζει μια ζωή σαν παραμύθι αφού γνώρισε ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον πιο διάσημο έμπορο κοσμημάτων  και διαμαντιών στον κόσμο, Φρανσουά Γκραφ.

Η ίδια ξεκίνησε ως μοντέλο αλλά σύντομα με το γάμο της μπήκε στα μεγάλα επιχειρηματικά σαλόνια. Η ζωή της σαν παραμύθι, γίνεται γρήγορα από τις πιο διάσημες jet setter της υψηλής κοινωνίας. Οι συναναστροφές της είναι πάμπλουτοι επιχειρηματίες και σταρ του Χόλλυγουντ. Το διαζύγιό της από τον διάσημο επιχειρηματία, πολύκροτο και διάσημο, άφησε εποχή. Ωστόσο από αυτό τον γάμο η Ζέτα απέκτησε τον γιο της, στον οποίο και έχει τεράστια αδυναμία και  ο οποίος είναι ο συνεχιστής του οίκου Γκραφ.

Η Ζέτα Γκραφ που περνά το χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα, Λονδίνο και Λος Άντζελες επέστρεψε λόγω κορονοϊού στη Ελλάδα τους τελευταίους μήνες και πέρασε την καραντίνα μαζί με την αγαπημένη της μητέρα. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, απαθανάτισε την κοσμοπολίτισσα καλλονή με casual chic outfit στο Κολωνάκι. Η εμφάνισή της εντυπωσιακή, δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από το φακό αλλά ούτε και από τους περαστικούς.

 

Περισσότερα Εδω