Στο περιθώριο της 1ης Γιορτής Κτηνοτροφίας στο χωριό Γράμμος της Καστοριάς, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χρήστος Κέλλας, πραγματοποίησε επίσκεψη στο ακριτικό Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ) «ΓΡΑΜΜΟΣ».

Τον υφυπουργό, ο οποίος συνοδευόταν από τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Αμανατίδη, την πρόεδρο της Τ.Κ. Γράμμου και εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων της περιοχής, Αλεξάνδρα Μάτσια, και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Καστοριάς, Βασίλη Βελλίδη, υποδέχθηκε ο διοικητής της μονάδας. Ο Χρήστος Κέλλας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στην παραμεθόριο, να ενημερωθεί για τις δραστηριότητες, τις επιχειρησιακές δυνατότητες και το έργο που επιτελεί το Φυλάκιο και να στείλει μήνυμα εθνικής ευγνωμοσύνης και αδιάκοπης στήριξης.

«Σήμερα, βρισκόμαστε εδώ για να εκφράσουμε την αμέριστη ευγνωμοσύνη και τον βαθύ σεβασμό μας προς όλους εσάς, τους αφανείς ήρωες που υπερασπίζεστε τα σύνορά μας. Η παρουσία σας εδώ ενσαρκώνει το αίσθημα καθήκοντος και αφοσίωσης που χαρακτηρίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας, και για αυτό σας ευχαριστούμε θερμά», δήλωσε ο Υφυπουργός.

Διαβεβαίωσε, ακόμη, ότι η κυβέρνηση βρίσκεται στο πλευρό των στρατιωτικών της παραμεθορίου, και πως θα συνεχίσει να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη στήριξή τους. «Η ασφάλεια και η ευημερία των στρατιωτικών μας είναι ύψιστη προτεραιότητα για την κυβέρνηση. Είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε την αποστολή σας, όχι μόνο με λόγια αλλά με πράξεις, ενισχύοντας τα μέσα που διαθέτετε και διασφαλίζοντας ότι επιτελείτε το καθήκον σας στις καλύτερες δυνατές συνθήκες Οι Ένοπλες Δυνάμεις παραμένουν ισχυρές, με υψηλό φρόνημα και αφοσίωση στο καθήκον, αποτελώντας τον ακρογωνιαίο λίθο της εθνικής άμυνας και ασφάλειας», πρόσθεσε ο Χρήστος Κέλλας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω