Η Τζένη Διαγούπη που αυτή τη περίοδο πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Η κατάρα της Τζέλας Δελεφράγκα» βρέθηκε τη Δευτέρα 21/10 στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Μέσα σε όλα, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε την ηθοποιό και για τον γάμο του Φώτη Σεργουλόπουλου με τον σύντροφό του, στον οποίο η ίδια ήταν μάρτυρας.

«Εγώ χαίρομαι όταν είμαι κοντά σε ανθρώπους που αγαπώ πάρα πολύ και είναι χαρούμενοι. Από εκεί και πέρα, ό,τι θέλει ο Φώτης να πει, θα το πει μόνος του. Γνωριστήκαμε το 2018» είπε η Τζένη Διαγούπη.

«Έχει πλάκα που εσύ δεν είπες τίποτα, ο Φώτης δεν είπε τίποτα, και βγήκε ο δήμαρχος και τα είπε. Δηλαδή… Να είναι καλά αλλά, όταν εσείς δεν έχετε μιλήσει και βγαίνει ο δήμαρχος και το λέει» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Χάρη Δούκα που ήταν εκείνος που έκανε πρώτος γνωστός την είδηση μέσα από το Buongiorno.

«Δε μπορώ να πω κάτι όταν κάποιος άνθρωπος δε θέλει να το επικοινωνήσει έτσι κι αλλιώς. Είναι επιλογή του για την προσωπική και ιδιωτική του ζωή» ανέφερε σε άλλο σημείο η Τζένη Διαγούπη.

Περισσότερα Εδω