Διδακτική επίσκεψη πραγματοποίησε το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Λάρισας στα πλαίσια λειτουργίας των Ομίλων στις 30-11-2022 στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού καθώς και στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην πόλη των Τρικάλων.

Με επιτυχία και ζωηρό ενδιαφέρον οι μαθητές με τους υπεύθυνους καθηγητές κα.Κόγια Αποστολία, κα.Χρόνη Σοφία και κ.Μπαράκο Κωνσταντίνο είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους και στα εργαστήρια των Πανεπιστημιακών Τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας να γνωρίσουν από κοντά τους διδάσκοντες καθηγητές αλλά και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν για τις σπουδές των φοιτητών τους. Τα παιδιά επισκέφθηκαν τους χώρους και τα εργαστήρια Ενβιομηχανικής, Χημείας, Έργοφυσιολογίας και Περιβάλλοντος, Διατροφής και Διαιτολογίας των αντίστοιχων τμημάτων.

Ευχαριστούμε θερμά την αναπληρώτρια καθηγήτρια κα. Μπεκιάρη Αλ., τον καθηγητή Φατούρο Ι. από το ΤΕΦΑΑ για την υποστήριξη και ξενάγηση καθώς και τον Πρόεδρο του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας κ. Μανούρα Αθ., με τον Διατροφολόγο κ. Ανδρούτσο για την πληρέστατη ενημέρωση για την λειτουργία των σχολών αλλά και τα επαγγελματικά δικαιώματα των σπουδαστών. Φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις και την διάθεση για μελλοντική συνεργασία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με το σχολείο μας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω