Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος ”Πρεσβευτές Ολυμπιακών ιδεωδών”, οι αθλητές στίβου της πόλης μας κ. Τάσος Κουρδής, παραολυμπιονίκης του μήκους και κ. Κωστής Κασσάρος, αθλητής των 800 μέτρων, πρώην μέλος της εθνικής ομάδας στίβου, επισκέφθηκαν το 3ο Νηπιαγωγείο Λάρισας.

Αθλητές και οι δύο με πολλές διεθνείς διακρίσεις και μετάλλια μίλησαν στα παιδιά για τις αθλητικές
τους εμπειρίες, τα συναισθήματα που βίωσαν ως αθλητές, αλλά και τα σημαντικά οφέλη που προσφέρει ο αθλητισμός στη ζωή και την υγεία του ανθρώπου. Ακόμη, έδειξαν τα κύπελλα, τα μετάλλιά τους αλλά και την ολυμπιακή δάδα των αγώνων του 2004 στην Αθήνα.

«Τους ευχαριστούμε θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησής μας και πιστεύουμε ότι κατάφεραν να
μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά μηνύματα όπως να αγωνιζόμαστε πάντα, να έχουμε θάρρος, δύναμη, γενναιότητα, να δείχνουμε αποδοχή και σεβασμό, να προσπαθούμε για υγιεινό τρόπο ζωής, συμπεριφορές και στάσεις που θα συμβάλλουν θετικά στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους.

Τα παιδιά, μαζί με το ”ευχαριστώ” και το χειροκρότημα που τους χάρισαν, τους προσέφεραν δύο πολύ όμορφες αφίσες με ευχές.

Στη συνέχεια δημιούργησαν τα δικά τους ”χρυσά” μετάλλια με τη φράση ”Νους υγιής εν σώματι υγιεί”!» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω