Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Πέμπτης 4/5 η θεατρική παράσταση “Ο Χρυσός Δράκος” στην οποία πρωταγωνιστούν οι: Γιούλικα Σκαφιδά, Δημήτρης Αλεξανδρής, Χρήστος Σαπουντζής, Φωτεινή Παπαχριστοπούλου και ο Στρατής Χατζησταματίου η οποία ανεβαίνει στο “Σύγχρονο Θέατρο”.

Πέντε πρόσωπα μεταμορφώνονται επί σκηνής σε δεκαεπτά διαφορετικούς ανθρώπους μιας σύγχρονης πολυεθνικής κοινωνίας. Πέντε Ασιάτες μάγειρες, στην κουζίνα του ταϊλανδο-κινεζο-βιετναμέζικου εστιατορίου, “Ο ΧΡΥΣΟΣ ΔΡΑΚΟΣ”, και μας αφηγούνται τις ιστορίες των ενοίκων πάνω και δίπλα από αυτό το οίκημα, καθώς και το τι συμβαίνει μέσα στην κουζίνα.

“Ο ΧΡΥΣΟΣ ΔΡΑΚΟΣ”, όπως είναι το όνομα της θεατρικής παράστασης, είναι ένα βαθιά πολιτικό έργο που καταπιάνεται με τις ανθρώπινες σχέσεις, τη βία, τη μετανάστευση, το trafficking και την ανάγκη μας για επιβίωση. Το παζλ της ιστορίας συντίθεται μέσα από έναν καταιγιστικό ρυθμό, παραγγελίες εξωτικών φαγητών και καυστικό χιούμορ. Στο κέντρο της ιστορίας, ένας παράνομος νεαρός Κινέζος που υποφέρει από πονόδοντο και η χαμένη μικρή αδελφή του που, χωρίς να το γνωρίζει, ζει μερικά πατώματα μακριά του.

Το παρών στην θεατρική πρεμιέρα έδωσαν οι: Γιώργος Καραμίχος, Φιλαρέτη Κομνηνού, Κώστας Ξυκομηνός, Ταξιάρχης Χάνος, Ντίνος Αυγουστίδης, Φωτεινή Παπαχριστοπούλου-Βαρβάρα Λάρμου, Γιώργος Γεροντιδάκης, Στάθης Μαντζώρος και Ευγενία Δημητροπούλου.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE ο Πέτρος Χόντος

Δημήτρης Αλεξανδρής-Κώστας Ξυκομηνός

Ταξιάρχης Χάνος-Χρήστος Σαπουντζής-Ντίνος Αυγουστίδης

Φωτεινή Παπαχριστοπούλου-Βαρβάρα Λάρμου

ιώργος Γεροντιδάκης-Γιούλικα Σκαφιδά-Στάθης Μαντζώρος

Γιώργος Καραμίχος, Γιουλίκα Σκαφδά, Ευγενία Δημητροπούλου

Στρατής Χατζησταματίου, Γιώργος Γεροντιδάκης

Γιώργος Καραμίχος-Χρήστος Σαπουντζής-Φιλαρέτη Κομνηνού-Στρατής Χατζησταματίου-Δημήτρης Αλεξανδρής

Φιλαρέτη Κομνηνού, Γιώργος Καραμίχος

 

Περισσότερα Εδω