Τη δική της απάντηση στη Φαίη Σκορδά που στη χθεσινή εκπομπή της αναρωτήθηκε τον λόγο που προβάλλουν δηλώσεις της, έδωσε η Ελίνα Παπίλα μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok.

Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί της Παρασκευής 26/10 η Φαίη Σκορδά ανέφερε στον αέρα του Buongiorno, «Θα είμαι ειλικρινής. Σε αυτή την εκπομπή κάνουμε πολύ γρήγορες “πάσες”, για να προλαβαίνουμε να παίζουμε πάρα πολλά θέματα. Η αρχισυνάκτριά μας επιμένει, λοιπόν, να παίξουμε την Ελίνα Παπίλα, που την εκτιμώ, την αγαπώ αλλά δεν καταλαβαίνω… έχουμε ξαναπαίξει δηλώσεις της και έχει πει η κοπέλα ότι δεν θα είναι στην τηλεόραση. Επιμένουμε… (δηλαδή) η αρχισυνάκτρια ότι είναι γουρλού η Παπίλα. Δείτε, λοιπόν, την Παπίλα, γιατί είναι γουρλού. Αυτή είναι η πάσα».

Με αφορμή αυτά τα λόγια της Φαίης Σκορδά, η Ελίνα Παπίλα δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Tik Tok στο οποίο αναφέρει πως βρήκε αρκετά άκομψο το σχόλιο της παρουσιάστριας, και αναρωτήθηκε με τη σειρά της τον λόγο που πάνε να της πάρουν δηλώσεις.

«Είδα χθες στην τηλεόραση που έπαιξαν κάποιες δηλώσεις μου, και αναρωτιόντουσαν γιατί παίζουν τις δηλώσεις μου. Οι ίδιοι δηλαδή που ήρθαν και μου ζήτησαν να κάνω δηλώσεις, αναρωτιούνται γιατί παίζουν τις δηλώσεις μου. Άλλο level. Το story ποιο είναι, ήρθαν από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο ραδιόφωνο 8 τη νύχτα, μετά την εκπομπή και μου ζήτησαν να μιλήσω στην κάμερα.

Και κάθισα ευγενικά, όμορφα, ειλικρινά, και μίλησα με χαρά. Μην έρχεστε. Δε μιλάς, είσαι ντίβα και αγενής. Μιλάς, “γιατί παίζουμε αυτά που είπε;”. Άλλη πίστα. Έχει γίνει τόσος ντόρος τον τελευταίο καιρό ότι οι ρεπόρτερς πηγαίνουν σε διάφορα μέρη να βρουν ανθρώπους να τους αποσπάσουν μια δήλωση και πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε ευγενικά γιατί εργάζονται.

Το καταλαβαίνω και το αναγνωρίζω αυτό και είμαι αυτής της άποψης κι εγώ. Έρχονται λοιπόν σε εμένα. Απαντώ. Και μετά ακούω, “γιατί παίζουμε αυτά που απάντησε η Ελίνα;”. Γιατί ήρθατε είναι το θέμα. Για να προλάβω και τον επόμενο σχολιασμό, δεν πιστεύω ότι το σχόλιο της Φαίης Σκορδά ήταν κακοπροαίρετο. Πιστεύω όμως ότι ήταν άκομψο.

Άκουσα επίσης ότι είμαι γουρλού. Αν με θεωρείται γουρλού, φωνάξτε με σπίτι σας να σας κάνω ποδαρικό, να σπάσω και τα ρόδια. Αυτά είχα να σας πω», λέει χαρακτηριστικά στο βίντεό της η Ελίνα Παπίλα.

 

@elinapapila Δεν είναι να απορείς; ☺️ #foryou #foryoupage #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Elina Papila

//www.tiktok.com/embed.js

Περισσότερα Εδω