Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το μοντέλο που είχε κατηγορηθεί ότι μετέφερε ναρκωτικά στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ μέσα στη βαλίτσα της και μετά από 16 μήνες εγκλεισμού στις φυλακές, αθωώθηκε ομόφωνα, μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη Μάρω Κανελλάκη, για τη νέα σελίδα στη ζωή της, τον γάμο και την εγκυμοσύνη της.

«Μέχρι την αθώωσή μου πέρασα δύσκολα, δεν γνώριζα τη γλώσσα, προσπαθούσα να συνεννοηθώ με κινήσεις, με τα χέρια, με τη γλώσσα του σώματος με τα αγγλικά. Κατάλαβα ότι αθωώθηκα όταν είπαν στα αγγλικά «not guilty», ήταν ομόφωνη απόφαση. Όταν άκουσα την απόφαση σκέφτηκα ότι θα πάρω αγκαλιά τους γονείς μου, θα δω από κοντά τον αδερφό μου, μετά από ενάμιση χρόνο που μου είχε λείψει, θα γυρίσω σπίτι μου μαζί με τους γονείς μου, θα κάνω μια καινούργια αρχή.

Αυτή η περιπέτεια με έκανε πιο καχύποπτη. Πλέον, η εμπιστοσύνη είναι πολύ δύσκολο πράγμα για εμένα. Ήταν δύσκολο να βρω δουλειά, υπήρχαν τα κουτσομπολιά, ξέρετε, τα πηγαδάκια τα γνωστά. Αποφάσισα να ακολουθήσω το επάγγελμα του πατέρα μου, το οποίο μου άρεσε κιόλας κι έτσι με προσπάθεια αποφάσισα να μπω στην ελληνική αστυνομία όπου είναι και ο σύζυγός μου», εξομολογήθηκε.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο με τον σύντροφό της, Γιώργο Καλογέρη, ο οποίος είχε μιλήσει αποκλειστικά στο TLife για το ευτυχές γεγονός και για το μωρό που περιμένουν. Η ίδια περιέγραψε στην εκπομπή τη γνωριμία τους, αλλά και τα χαρακτηριστικά εκείνα που την τράβηξαν κοντά του.

«Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε στη δουλειά. Μόλις είχαμε διοριστεί, γνωριστήκαμε ως συνάδελφοι, μετά βγήκαμε ως φίλοι και μετά ήταν που είδε ο ένας τον άλλον κάπως διαφορετικά. Το προσπαθήσαμε, μας βγήκε και τώρα περιμένουμε τη δική μας οικογένεια, να έρθει το μωρό με το καλό.

Στον άντρα μου με κέρδισε η κατανόηση, η εμπιστοσύνη, ότι δεν ακούει λόγια τρίτων που θα μπουν ανάμεσα μας, ξέρει ότι είχα περάσει δύσκολα. Του έχω ανοιχτεί, του έχω μιλήσει για την περιπέτειά μου, έχει πει «εντάξει το δέχομαι» κι από κει και πέρα είπαμε να αφήσουμε τη ζωή την παρελθοντική και να συνεχίσουμε στη μελλοντική».

Η Ειρήνη αποκάλυψε ακόμα πως ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στον σύζυγό της: «Εκείνη την ημέρα ήταν στο καφενείο με την παρέα του και τον πήρα τηλέφωνο και απλά του δείχνω το τεστ και μόλις του το έδειξα, πάλι καλά είχε κάπου να κάτσει, γιατί όπως καταλαβαίνετε ο κάθε άντρας όταν το μαθαίνει αυτό, ειδικά στο πρώτο παιδί, παθαίνει ένα σοκ! Εντάξει, χάρηκε, χαρήκαμε, συγκινήθηκε, έκλαιγα και εγώ, δεν ήξερα γιατί έκλαιγα, από χαρά, από άγχος, από φόβο, Δεν είχα ιδέα».

Δες το απόσπασμα στο 8:20:

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου, για τη στήριξη που της παρείχε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Περισσότερα Εδω