Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει, για ακόμη μία φορά, ο φορέας εθελοντών αιμοδοτών Ραψάνης “Άγιος Γεώργιος Ραψάνης” το Σάββατο 5 Αυγούστου 2023 στην πλατεία της κωμοπόλεως.

Σε σχετική ανακοίνωση του φορέα επισημαίνονται τα παρακάτω:

«Συνεχίζουμε τον αγώνα προσφοράς για τον συνάνθρωπο. Ο φορέας εθελοντών αιμοδοτών Ραψάνης “Άγιος Γεώργιος Ραψάνης” διοργανώνει για τέταρτη φορά εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία της κωμοπόλεως.

Κοινότητα, σύλλογοι και φορείς θεωρούμε χρέος μας να αγωνισθούμε για να προσφέρουμε το “αυτονόητο”.

Το πολύτιμο στοιχείο της ύπαρξης της ζωής που δεν κατασκευάζεται, δεν πωλείται παρά μόνο χαρίζεται. Τίποτα δεν κρατάει κανέναν μακριά από την προσφορά στην αιμοδοσία του φορέα μας. Θα είμαστε όλοι εκεί με ψυχή και σώμα. Ανοίγουμε τα φτερά μας για να πάμε ακόμη πιο ψηλά. Να απλώσουμε το χέρι για ελάχιστα λεπτά προκειμένου να σώσουμε μια ζωή.

Ο φορέας εθελοντών αιμοδοτών Ραψάνης “Άγιος Γεώργιος Ραψάνης” είναι μια όαση ανθρωπιάς δημιουργώντας μια λαμπρή ιστορία στηρίζοντας ανθρώπους σε κάθε δύσκολη στιγμή. Βρισκόμαστε πάντα μπροστά δίνοντας το βροντερό παρόν που πλέον για όλους μας αποτελεί ιεροτελεστία.

Σάββατο 5 Αυγούστου 2023.

Δεν απουσιάζουμε. Για να αποδείξουμε στην πράξη ότι η ανθρωπιά των πολιτών της Ραψάνης συνεχίζει να νικά και να μεγαλώνει την αρετή της προσφοράς.

Πιστεύουμε ότι πολλοί ακόμη με την ελεύθερη βούληση τους θα γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειας των εθελοντών αιμοδοτών Ραψάνης και ότι με την εορταστική και με κέφι διαδικασία θα κάνουμε ρεκόρ φιαλών αίματος».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω