Το νέο της κατάστημα στη Λάρισα, επί της Ηρώων Πολυτεχνείου 74-76, εγκαινιάζει αύριο, Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024, η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας με την πεποίθηση πως θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην αγορά της πόλης, ενός εμπορικού και διοικητικού κέντρου, όπως τόνισε ο πρόεδρος της τράπεζας κ. Γιώργος Μπούκης, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε το πρωί της Δευτέρας για τις ανάγκες των αυριανών εγκαινίων.

«Η Τράπεζα της Καρδίτσας είναι μια τράπεζα συνεταιριστική, περιφερειακή, η οποία έχει πίσω της μια ιστορία 30 χρόνων. Ιδρύθηκε το 1994 κι έκτοτε έχει μια συνεχή ανοδική κι επιτυχημένη πορεία. Ακόμη και στα δύσκολα χρόνια της κρίσης, η Τράπεζα είχε συνεχείς κερδοφόρες χρήσεις, κερδοφορία την οποία επέστρεψε στην τοπική κοινωνία διατηρώντας πάντα σε πολύ υψηλά επίπεδα τους δείκτες κερδοφορίας, ρευστότητας και κεφαλαιακής επάρκειας. Ακόμη και σήμερα η Τράπεζά μας διατηρεί τον υψηλότερο δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας σε όλο το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, ακόμη και μεταξύ των μεγάλων συστημικών τραπεζών. Κάνοντας, λοιπόν, πράξη το τελευταίο business plan της τράπεζας, με το οποίο σχεδιάσαμε την εξάπλωση σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας ανοίγουμε το καινούριο μας κατάστημα στον νομό Λάρισας. Είναι το δεύρερο μετά εκείνο των Φαρσάλων που ανοίξαμε πριν από τρία χρόνια. Η Λάρισα είναι το εμπορικό και διοικητικό κέντρο της Θεσσαλίας και πιστεύουμε πως Τράπεζά μας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σ’ αυτή την αγορά. Είναι μια τράπεζα φιλική στην εξυπηρέτηση προς τον πελάτη, μια τράπεζα που έχει την προσωπική εξυπηρέτηση ως πρώτο στόχο. Ειδικά τα τελευταία χρόνια που το συστημικό τραπεζικό σύστημα αλλάζει στρατηγική και προσπαθεί να βγάλει τον κόσμο από τα καταστήματά της, εμείς συνεχίζουμε να παρέχουμε προσωπική εξυπηρέτηση μέσα στα καταστήματα, με τα ταμεία πάντα ανοιχτά και με τα στελέχη μας πάντα πρόθυμα να εξυπηρετήσουν τους πελάτες μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από πλευράς του ο διευθύνων σύμβουλος κ. Παναγιώτης Τουρναβίτης, χαρακτήρισε την επέκταση στη Λάρισα ως σημαντικό ορόσημο για την Συνεταιριστική Τράπεζα, «που εδώ και χρόνια στηρίζει την τοπική οικονομία και την περιφερειακή ανάπτυξη. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις ποιοτικές εξατομικευμένες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας, ενισχύοντας παράλληλα το συνεταιριστικό μας μοντέλο, το οποίο τον άνθρωπο και την υγιή μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Το νέο μας κατάστημα δεν είναι ακόμα μια νέα τραπεζική μονάδα, είναι ένα σύγχρονο κέντρο εξυπηρέτησης όπου οι πολίτες και οι επιχειρήσεις μπορούν να βρίσκουν άμεσα χρηματοοικονομικές λύσεις απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους και με τη διαπροσωπική επαφή, την εξειδικευμένη γνώση των στελεχών και την τεχνολογία στο επίκεντρο, είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε κάθε πελάτη ξεχωριστά, να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και τη βιώσιμη ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή».

«Ακολουθώντας πιστά το στρατηγικό μας σχέδιο, θα συνεχίσουμε την ενίσχυση της παρουσίας μας σε ολόκληρη τη Θεσσαλία, πάντα με γνώμονα τις αξίες που μας διακρίνουν και χάρη στους εξαιρετικούς χρηματοοικονομικούς μας δείκτες. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ενίσχυση της περιφερειακής ανάπτυξης προσφέροντας οικονομική στήριξη, ευέλικτες χρηματοδοτήσεις, σύγχρονες λύσεις στις καθημερινές ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των αγροτών και των νοικοκυριών» κατέληξε.

Υπενθυμίζεται πως τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 7 το απόγευμα.

Δείτε φωτογραφίες: 

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω