Η Λουκία Πιστιόλα βρέθηκε «απέναντι» από τον Μάρκο Σεφερλή, όταν τον αποκάλεσε «διασκεδαστή». Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου συνάντησαν την ηθοποιό, η οποία ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

«Είχε δίκιο ο κύριος Σεφερλής. Του ζήτησα ήδη συγγνώμη. Τώρα που ενημερώθηκα, ναι, τον θεωρώ ηθοποιό. Ναι, ναι είχε δίκιο», είπε η Λουκία Πιστιόλα στην εκπομπή του Alpha.

 

Να σου θυμίσουμε πως ο Μάρκος Σεφερλής είχε δηλώσει για την Λουκία Πιστιόλα: «Το αν είμαι ηθοποιός ή όχι το έχει απαντήσει με έξι κριτικές ο κ. Γεωργουσόπουλος. Η κ. Πιστιόλα -να λέμε το όνομά της για να ακούγεται και να μαθαίνεται- επειδή είμαι σίγουρος ότι θεωρεί τον κ. Γεωργουσόπουλο έγκριτο κριτικό θεάτρου, καλό είναι η κ. Πιστιόλα κι οποιοσδήποτε άλλος έχει αμφιβολίες για το ταλέντο του να τα διαβάσει. Δεν με αφορά η κριτική, έχω απαντήσει με την αγάπη του κόσμου. Άρα, τι να μου πει ο οποιοσδήποτε. Καλό είναι να δούνε παραστάσεις μου και πως παίζουν οι καλοί ηθοποιοί σύμφωνα με τον Κώστα Γεωργουσόπουλο».

Περισσότερα Εδω