Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και στον δημοσιογράφο, Ηλία Σκουλά έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός, μεταξύ άλλων, μίλησε για το νέο περιστατικό με τον Γιώργο Νταλάρα, αλλά και για το ξέσπασμα του Χρήστου Μάστορα κατά δημοσιογράφων και εκπομπών.

«Δεν υπάρχει λόγος οι ρεπόρτερ να ενοχλούν έναν άνθρωπο που έχει δείξει ότι αυτό δεν του αρέσει και δεν το θέλει. Δεν έχουν απομείνει πολλά ιερά τέρατα και πρέπει να τους σεβαστούμε. Δεν κινδυνεύει από μια συμπεριφορά που τους προκάλεσαν τα ΜΜΕ», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Όσον αφορά στο ξέσπασμα του Χρήστου Μάστορα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε: «Είναι πολύ νωρίς για να νομίζει ότι έγινε ο Γιώργος Νταλάρας. Η συμπεριφορά του ήταν ξεπατικωτούρα του Γιώργου Νταλάρα. Ήταν σαν να είδε τρία βίντεο πώς απάντησε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους και είπε ότι θα κάνει το ίδιο. Να επιστρέψει στις εποχές που δεν μίλαγε πολύ στις κάμερες γιατί τώρα που μιλάει δεν τα πάει καλά». 

«Διάβασα την ανάρτησή του στο Instagram και την βρήκα πάρα πολύ προσβλητική προς τα ΜΜΕ που τον έχουν αναδείξει. Το αστείο με τη νεότερη γενιά είναι ότι ενώ κερδίζουν τόσο πολύ από τα media και τις εκπομπές και μετά κάνουν τους δύσκολους και κατηγορούν», κατέληξε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Περισσότερα Εδω