Με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα τηλεοπτική σειρά του «Alpha», «Διάφανη αγάπη» o Μιχάλης Σαράντης βρέθηκε τη Δευτέρα 30/9 στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο Μιχάλης Σαράντης μίλησε μέσα σε όλα και για την απώλεια των δυο γονιών του αποκαλύπτοντας πως είναι πολλά εκείνα που δεν πρόλαβε να πει μαζί τους πριν φύγουν από τη ζωή.

«Οι γονείς μου έχουν φύγει από τη ζωή, η μητέρα μου το 2016 και ο πατέρας μου πριν δυο χρόνια… Νιώθω την παρουσία τους. Και αυτή η σκηνή που είδαμε είναι χαρακτηριστική. Όλους μας απασχολεί όταν φεύγει κάποιος – πού βρίσκεται, πού είναι. Αν μπορούσε να είναι δίπλα μας… Νιώθουμε ότι κάπως οι άνθρωποι που φεύγουν μας στηρίζουν, αλλά αυτό ξεκινάει από εμάς, όσο δεν τους ξεχνάμε, είναι εδώ, κι εγώ τους γονείς μου όχι απλά δεν τους ξεχνάω, τους σκέφτομαι συνέχεια» είπε ο Μιχάλης Σαράντης.

«Πάρα πολλά δεν πρόλαβα να πω στους γονείς μου. Με συγκινεί στη σειρά το ότι ο πρωταγωνιστής φεύγει από τη ζωή και πολλά μένουν σε εκκρεμότητα, όπως συμβαίνει και στη δική μας ζωή», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

Περισσότερα Εδω