Τον Πάνο Ιωαννίδη συνάντησε η κάμερα του ΑΝΤ1, με αφορμή τα γυρίσματα του νέου κύκλου του MasterChef που αναμένεται να ξεκινήσουν. Ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε στην εκπομπή μαγειρικής, στην καθημερινότητά του και στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε με τα γυρίσματα. Με τις δουλειές και τα εστιατόρια είμαι σε μία μόνιμη κίνηση και είναι πολύ δημιουργική. Δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος, ξυπνάω πολύ νωρίς το πρωί και κοιμάμαι πολύ αργά το βράδυ και προσπαθώ να βρω χρόνο για τον χρόνο να παίξουμε, να κάτσουμε αγκαλιά, να του μάθω πράγματα» ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης μιλώντας στη ρεπόρτερ Ελένη Παπαδόγια και στο «Πρωινό».

Όσο για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να έχει χωρίσει από τη Χρύσα Μιχαλοπούλου, ο Πάνος Ιωαννίδης σχολίασε: «Πόσες σεζόν είπαμε ότι έχουμε κάνει με το MasterChef; Οκτώ και πάμε για την ένατη; Είναι η ένατη φορά που ακούω κάτι τέτοιο».

Για τον Σωτήρη Κοντιζά και την αποχώρησή του από τα μαγαζιά που διατηρούσε, ο Πάνος Ιωαννίδης δήλωσε: «Όταν έχεις στήσει ένα μαγαζί και το έχεις σαν παιδί σου, είναι σαν να αποχωρίζεσαι έναν δικό σου άνθρωπο».

Περισσότερα Εδω