Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και στη δημοσιογράφο, Αναστασία Ζάρκα έκανε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη

Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το πολυσυζητημένο ζεμπέκικο του Παύλου με το τραγούδι «Δραπετσώνα» που είχε γράψει ο πατέρας της, στο pre-wedding party της Θεοδώρας με τον Μάθιου Κουμάρ, το οποίο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. 

«Τα παιδιά που γεννιούνται μέσα από διάσημους ανθρώπους νομίζουν ότι θα ακολουθήσουν τα χνάρια αυτού του διάσημου πατέρα ή της διάσημης μητέρας, αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι γιατί 99,9% δεν το πετυχαίνουν και είναι ένα μεγάλο τραύμα. Όλοι εμείς τα παιδιά των διασήμων νομίζουμε ότι θα γίνουμε σαν τους γονείς μας και τελικά είμαστε μέτριοι», είπε αρχικά η Μαργαρίτα Θεοδωράκη. 

Όσον αφορά το ζεϊμπέκικο του Παύλου, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη σχολίασε: «Αυτά είναι υπερβολές, καλύτερα που ακούστηκε και το τραγούδι του πατέρα μου. Βέβαια είναι ένα ζεϊμπέκικο και εκείνοι χόρευαν καλαματιανό, αλλά τι να κάνουν ξένοι άνθρωποι είναι. Αν κάτσεις και σκεφτείς τα λόγια του τραγουδιού ενώ εδώ μιλάμε για βασιλιάδες, υπάρχει σαρκασμός με αυτή τη σκηνή. Δεν πειράζει, ας χαρούν με μια ωραία μουσική. Εμένα δεν με ενόχλησε καθόλου». 

Περισσότερα Εδω