Καυστική απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας για την πορεία των εμβολιασμών και της πανδημίας, εξέδωσε το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ηρακλής Γερογιώκας.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γερογιώκα: «Όλοι το ξέρουν ότι ο Σύριζα Λάρισας είναι αποκομμένος τόσο από τους βουλευτές του νομού όσο και από τα κεντρικά του κόμματος.  Θα έπρεπε όμως να κάνουν μία προσπάθεια  να είναι ενήμεροι με πρόσωπα και καταστάσεις.

Δεν είναι δυνατόν να δίνουν συμβουλές στη διεθνή επιστημονική κοινότητα όταν ο δικός τους επιστημονικός σύμβουλος  κ. Πολάκης προτείνει λήψη κτηνιατρικών  φαρμάκων που προς το παρόν δίνονται σε αγελάδες και μοσχάρια. Αυτό το κόμμα λοιπόν, έρχεται να αποδώσει ευθύνες στον Πρωθυπουργό για τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμένων.

Δεν είναι δυνατόν να μην έχουν ενημέρωση από το κόμμα τους ότι οι επικοινωνιολόγοι που προσέλαβαν τους συνιστούν να «κόψουν» την ρητορική «με ένα άρθρο, με  έναν νόμο» καθώς αφήνει παγερά αδιάφορο το κομμάτι του εκλογικού σώματος το οποίο έχει αποχαιρετήσει πια τον Σύριζα.

Είναι αλήθεια ότι η χώρα χρειάζεται αξιόπιστη αντιπολίτευση και αυτό σημαίνει εποικοδομητική κριτική και προτάσεις. Η εκμετάλλευση της πανδημίας  για να δείξουμε στην τοπική εσωκομματική αντιπολίτευση ότι υπάρχουμε δεν οδηγεί πουθενά. Υπήρξατε μια πολύ κακή κυβέρνηση, είστε χείριστη αντιπολίτευση.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω